Мега Морпх одело Тукедо

Код: 91-021
5 880 дин Цена без ПДВ-а: 4 900 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
+

Мега Морпх одело Тукедо је најбољи костим који можете купити. Велики, скакачки смокинг. Костим на надувавање уз који ћете уживати у много забаве

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Мега Морпх одело Тукедо је најбољи костим који можете купити. Велики, скакачки смокинг. Костим на надувавање уз који ћете уживати у много забаве, можете се играти конобара или батлера и забављати себе и друге. Костим је апсолутно савршен и оригиналан избор за забаву или карневал у Ноћи вештица.

Једна величина одговара већини људи. Костими нису попут тренутне одеће и дизајнирани су и произведени да одговарају широком распону величина. Многи од њих имају еластичне каишеве и растезљиви материјал за удобно ношење. Костими једне величине намењени су бесплатном ношењу како би одговарали готово свима. Морпх костими који су најбољи за Ноћ вештица, карневал, дискотеку, у клубу, на забави или фестивалу најприкладнија су инвестиција за вас ако желите да обратите пажњу и будете посебно цоол. Погодно као посебан поклон за најмилије. Костиме можете купити преко Интернета у нашој е-продавници. И припремите се за пуно фотографија и видео записа, јер ћете бити у центру пажње.

мега морпх смокинг

Карневалски костими - двоструко шивење по целој унутрашњости костима осигурава дуг животни век, док два патентна затварача омогућавају брзо и лако морфирање и деморфирање. Посебна комбинација материјала осигурава већу привлачност одела. Костиме је пажљиво дизајнирала наша тајна мешавина еластана, што значи да вам наш костим боље стоји, траје дуже и донеће вам сате забаве.

Више информација:

Више забаве, више акције, више пријатеља, више прича и искустава
Направљено од најквалитетнијих материјала за максималну удобност и трајност.
Морпх одело вам даје много више од вашег стандардног костима
Једна величина одговара свима

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене