Мега Морпх одело Тукедо

Код: 91-021
5 880 дин Цена без ПДВ-а: 4 900 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Мега Морпх одело Тукедо је најбољи костим који можете купити. Велики, скакачки смокинг. Костим на надувавање уз који ћете уживати у много забаве

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Зашто смо Најбољи?

Преко 35.000 ИТ претплатници Преко 1.000 ИТ видео рецензије 10 милиона погледа
Профессионал консултантске услуге
Тржишни лидер већ 12 година
Сви производи тестирамо

Опис производа

Мега Морпх одело Тукедо је најбољи костим који можете купити. Велики, скакачки смокинг. Костим на надувавање уз који ћете уживати у много забаве, можете се играти конобара или батлера и забављати себе и друге. Костим је апсолутно савршен и оригиналан избор за забаву или карневал у Ноћи вештица.

Једна величина одговара већини људи. Костими нису попут тренутне одеће и дизајнирани су и произведени да одговарају широком распону величина. Многи од њих имају еластичне каишеве и растезљиви материјал за удобно ношење. Костими једне величине намењени су бесплатном ношењу како би одговарали готово свима. Морпх костими који су најбољи за Ноћ вештица, карневал, дискотеку, у клубу, на забави или фестивалу најприкладнија су инвестиција за вас ако желите да обратите пажњу и будете посебно цоол. Погодно као посебан поклон за најмилије. Костиме можете купити преко Интернета у нашој е-продавници. И припремите се за пуно фотографија и видео записа, јер ћете бити у центру пажње.

мега морпх смокинг

Карневалски костими - двоструко шивење по целој унутрашњости костима осигурава дуг животни век, док два патентна затварача омогућавају брзо и лако морфирање и деморфирање. Посебна комбинација материјала осигурава већу привлачност одела. Костиме је пажљиво дизајнирала наша тајна мешавина еластана, што значи да вам наш костим боље стоји, траје дуже и донеће вам сате забаве.

Више информација:

Више забаве, више акције, више пријатеља, више прича и искустава
Направљено од најквалитетнијих материјала за максималну удобност и трајност.
Морпх одело вам даје много више од вашег стандардног костима
Једна величина одговара свима

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене