Застрашујући костим - преполовљен

Код: 91-018
4 680 дин Цена без ПДВ-а: 3 900 дин
распродато Жао нам је, овај производ тренутно немамо на складишту.
Да! Испоручујемо у US

Застрашујући костим - преполовљен. Овај костим је део илузије човека преполовљеног. Погледајте реакције ваших пријатеља који покушавају да схвате како то функционише.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Застрашујући костим - преполовљен. Овај костим је део илузије човека преполовљеног. Погледајте реакције ваших пријатеља који покушавају да схвате како то функционише. И припремите се за престрављене вриске људи када им покажете овај костим и можете, на пример, додати тестеру за бољи ефекат.

Овај јединствени костим сигурно гарантује пажњу људи. Костим укључује мајицу и панталоне са рамом. Идеалан је и оригиналан избор за карневал Ноћи вештица. Морпх костими који су најбољи за Ноћ вештица, карневал, дискотеку, у клубу, на забави или фестивалу најприкладнија су инвестиција за вас ако желите да обратите пажњу и будете посебно цоол. Погодно као посебан поклон за најмилије. Костиме можете купити преко Интернета у нашој е-продавници. И припремите се за пуно фотографија и видео записа, јер ћете бити у центру пажње.

Костими нису попут тренутне одеће и дизајнирани су и произведени да одговарају широком распону величина. Многи од њих имају еластичне каишеве и растезљиви материјал за удобно ношење. За даље информације погледајте доле:

морпх костими једне величине

Више информација:
Више забаве, више акције, више пријатеља, више прича и искустава
Направљено од најквалитетнијих материјала за максималну удобност и трајност.

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене