Застрашујући костим - Ванземаљац

Код: 91-015
4 680 дин Цена без ПДВ-а: 3 900 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
+

Застрашујући костим - Ванземаљац је најбољи костим који можете купити. То је костим више од костима? Припремите се за уплашене људе, као и за панику и вриске

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Застрашујући костим - Ванземаљац је најбољи костим који можете купити. То је костим више од костима? Припремите се за уплашене људе, као и за панику и вриске, па чак и шок кад виде овај костим. Овим костимом можете готово реално демонстрирати сцену као из филма када вам овај ружни ванземаљац искрсне из груди.

Костим костима јакне, мајице и лутке ванземаљца. Карневалски костими за морф који су најбољи за Ноћ вештица, карневал, дискотеку, у клубу, на забави или фестивалу најприкладнија су инвестиција за вас ако желите да обратите пажњу и будете посебно кул. Погодно као посебан поклон за најмилије. Костиме можете купити преко Интернета у нашој е-продавници. И припремите се за пуно фотографија и видео записа, јер ћете бити у центру пажње.

морпх одијело уљез

Костими нису попут тренутне одеће и дизајнирани су и произведени да одговарају широком распону величина. Многи од њих имају еластичне каишеве и растезљиви материјал за удобно ношење. За даље информације погледајте доле:

величина стола морпх костим

Више информација:

Више забаве, више акције, више пријатеља, више прича и искустава
Направљено од најквалитетнијих материјала за максималну удобност и трајност.

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене