Репелент против комараца на 220В електричну утичницу - Ултразвучни

Код: 80-011
4 320 дин 3 000 дин Цена без ПДВ-а: 2 500 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
+

Репелент против комараца до 220В електричне утичнице - Ултразвучни уређај за унутрашњу употребу емитује ултразвук који одбија досадне комарце.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Репелент против комараца до 220В електричне утичнице - Ултразвучни уређај за унутрашњу употребу емитује ултразвук који одбија досадне комарце. Уживајте у отвореном прозору у спаваћој соби током целе летње ноћи, без наметљивих инсеката. Довољан је један комарац у соби да пријатну ноћ претвори у пакао. Са овим револуционарним уређајем, имаћете мир од комараца - само га укључите у струју и комарци ће се уплашити. Апарат емитује 3 различита ултразвука који плаше комарце - вретен коњ, комарац 1, комарац 2. Научно је доказано да само женке комараца пију крв и при овој активности женке не желе да се сретну са мужјаком. Ултразвук "комарац 1" и "комарац 2" имитирају звук крила мужјака и стога се женке не приближавају .

Напротив, звук „вилин коњица“ имитира звук крила вретенца, који је природни непријатељ комараца. Ултразвук који емитује уређај не може да чује људско уво. Не чују га ни домаће животиње, само комарци, а овај звук одбија комарце. Овај уређај можете користити у спаваћој соби, дневној соби, кухињи, хотелској соби, продавници, магацину или у викендици.

Поуздан репелент против комараца на ел. соцкет

средство против комараца у утичницу

Спецификација:

Напајање: 220В
Број фреквенција ултразвука: 3

Садржај пакета:

1к ултразвучни електрични репелент против комараца
1к Мануал

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене