Декантер за вино са уским грлом - СЕТ МАГИЦ

Код: 94-002
5,880.00 дин Цена без ПДВ-а: 4,900.00 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
+

Канта за вино са уским грлом - СЕТ МАГИЦ - пречник врата 27 мм са ситом. Једном када пробате, свидеће вам се овај производ.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Канта за вино са уским грлом - СЕТ МАГИЦ - пречник врата 27 мм са ситом. Једном када пробате, свидеће вам се овај производ. Добро је позната чињеница да вино има бољи укус након аерације.

Потреба за љубитеље црног вина. Овај декантер протока одмах даје арому и укус вашем вину. Само га ставите преко чаше и прелијте вином кроз њу и уживајте у правом укусу од првог тренутка. Видећете разлику у ароми и укусу употребом овог декантера. Одличан укус вина не зависи само од његове класе и квалитета сорте. Потребан детаљ за повећање укуса и ароме вина је сервирање и сипање у чашу. Нека вина ће издржати након декантирања . За винаре је декантирање вина дуготрајан и врло тежак поступак који мора бити правилно изведен како би се задржао укус и арома вина. Коришћењем ове методе можете модификовати нарочито старија вина или вина јаког укуса.

Квар магичног декантера

Не постоји лакши поступак који може нагласити укус и арому вашег вина за савршено искуство. Постоље за декантер не треба скривати негде у ормару. Његов једноставан и модеран дизајн осветлиће сваки простор . Стојеће кривине играју се светлошћу и импресионираће све у свакој прилици.

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (1)

100%