Мини аератор за вино за декантер

Код: 94-005
3,840.00 дин Цена без ПДВ-а: 3,200.00 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
+

Мини аератор за вино за декантер. Пречник врата 22 мм без филтера. Једном када пробате овај производ, свидеће вам се. Познато је да вино има бољи укус када се газира.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Мини аератор за вино за декантер. Пречник врата 22 мм без филтера. Једном када пробате овај производ, свидеће вам се. Познато је да вино има бољи укус када се газира. Мини аератор декантер нуди управо то. Ако припремате забаву код куће и желите да привучете пажњу гостију, ово је одличан начин да побољшате забаву. Ваши гости ће уживати у доброј забави, а још више ће ценити квалитетан укус вина.

мини аератор

Како прелити вино без професионалног соммелиер прибора и искуства? Покушајте да користите наш аератор Ангел, употреба је врло једноставна, а декантирање вина сведено је на минимум. Декантирање вина у кафићу може потрајати неколико сати да би се постигао прави ефекат. Одличан аератор је у стању да нагласи укус и арому вина директно из боце сипањем вина кроз аератор у чашу.

Лијевак за претакање опремљен је ситом које заузима и најмањи талог у вину, а ваздушни канали ће за тренутак савршено прозрачити вино. Постоји једноставнији поступак који може нагласити укус и арому вашег вина, како бисте имали савршено искуство.

Ако имате укус за добро вино, али имате мало времена, то је идеалан уређај за уштеду времена. Заборавите на чекање сат времена до винског даха. Једноставно треба отворити и сипати

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене