Повер Банк снаге 7800мАх + 2к УСБ излаза снаге 2,1А

Код: 65-001
4,080.00 дин Цена без ПДВ-а: 3,400.00 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
+

Повер Банк са 7800мАх + 2к УСБ излаза снаге 2,1А је практичан додатак на путевима за пуњење електронских уређаја као што су мобилни телефони, таблети итд.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Повер Банк са 7800мАх + 2к УСБ излаза снаге 2,1А је практичан додатак на путевима за пуњење електронских уређаја као што су мобилни телефони, таблети, ГПС навигација, МП3 уређаји итд. Спољна преносна батерија има модеран и такође елегантан изглед за нормалну употребу. Такође може да пуни ваше видео и фото камере , што може бити корисно на празницима или излетима у природу где немате приступ електричној утичници. Захваљујући капацитету 7800мАх батерије, пуниће стандардну батерију паметног телефона више од 4к.

Предност је у томе што се ова банка напајања може прикључити на електричну мрежу, а може се користити и као АЦ / ДЦ адаптер за напајање ваших уређаја.

Повер банк има нову Ли-полимер батерију која гарантује малу тежину, велики капацитет, минимално самопражњење и високе перформансе. Батерија има два УСБ излаза, што вам омогућава пуњење два уређаја одједном. Оба УСБ излаза имају излазне перформансе до 3,4 А кроз мрежну утичницу, а захваљујући њему ће се ваши уређаји пунити брже од уобичајених повербанкова. Потпуно пуњење повер банке је 3 сата. Постоје четири плава ЛЕД-а који показују ниво напуњености батерије , тако да се ваша повербанк никада неће испразнити а да ви за то не знате.

повербанк капацитета 7800мАх

Спољна батерија је опремљена паметним чиповима за заштиту од прегревања, пренапона, потпуног пражњења и прекомерног пуњења. Употреба је врло једноставна. Само прикључите уређај путем УСБ кабла на спољну батерију и притисните тастер да бисте га укључили. Након пуњења уређаја, искључите УСБ кабл и спољна батерија ће се аутоматски искључити након неколико секунди. Повербанк је идеалан за фестивале, камповање, путовања, путовања у иностранство или као хитно напајање за врло запослене дане када редовна батерија на вашем уређају једноставно не може да прати ваше захтеве. Батерија ће напунити готово сваки преносни уређај са мини УСБ / мицро УСБ конекторима. Уређај се лако пуни помоћу УСБ кабла, било преко рачунара или из електричне утичнице.

Карактеристике:

плус Заштита од прегревања, пренапона, потпуног пражњења и прекомерног пуњења
плус Два УСБ излаза са перформансама 3,4А
плус ЛЕД индикатор пражњења спољне батерије
плус Брзо пуњење спољне батерије паралелно са мобилним телефоном
плус Капацитет батерије до 7800мАх
плус Ли-полимерна батерија


Спецификације:

Модел: А11
Тип батерије: Ли-Пол
Излаз АЦ / ДЦ адаптера: 5В / 3,4А
Излаз снаге банке: 5В / 2,1А
Улаз у напајање: 5В / 3,4А
Капацитет: 7800мАх
Време пуњења: 3 сата
Живот: 1000 циклуса пуњења
Радна температура: -20 ° Ц до + 50 ° Ц
Заштита од пренапона: да
Заштита од прегревања: да
Заштита од прекомерног пражњења: да
Заштита од прекомерног пуњења: да
Димензије: 128 * 72 * 23 мм
Тежина: 280 г

Садржај пакета:

1к спољна батерија од 7800мАх
1к снижење за ЕУ утичницу
1к УСБ кабл

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене