Преносна пуњач изузетно танка батерија капацитета 20000мАх + 2к УСБ излаз до 2,4А

Код: 65-004
7,080.00 дин Цена без ПДВ-а: 5,900.00 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
+

Преносна пуњач изузетно танка батерија капацитета 20000мАх + 2к УСБ излаза до 2,4А је практични асистент за путовања као заменски извор напајања.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Преносна пуњач изузетно танка батерија капацитета 20000мАх + 2к УСБ излаза до 2,4А је практични путнички помоћник као заменљиви извор напајања за електронске уређаје. Спољна преносна батерија има модеран и такође елегантан изглед са завршном обрадом од полираног алуминијума, што такође гарантује заштиту од механичких оштећења. Такође може да пуни ваше видео и фото камере , што може бити корисно на празницима или излетима у природу где немате приступ електричној утичници. Са капацитетом батерије до 20000мАх, напунит ће конвенционални паметни телефон више од 10 пута.

Повер банк има нову Ли-полимер батерију која гарантује малу тежину, велики капацитет, минимално самопражњење и високе перформансе. Батерија има два УСБ излаза, што вам омогућава пуњење два уређаја одједном. Један од излаза је УСБ 3 са излазном снагом до 2,4А, који ће ваш уређај напунити брже од обичних повербанкова. Други УСБ излаз има снагу од 1,6А. Потпуно пуњење повер банке је 10 сати. Постоје четири плава ЛЕД-а који показују ниво напуњености батерије , тако да се ваша повербанк никада неће испразнити а да ви за то не знате.

Преносни пуњач 20000мАх

Спољна батерија је опремљена паметним чиповима за заштиту од прегревања, пренапона, потпуног пражњења и прекомерног пуњења. Употреба је врло једноставна. Само прикључите уређај путем УСБ кабла на спољну батерију и притисните тастер да бисте га укључили. Након пуњења уређаја, искључите УСБ кабл и спољна батерија ће се аутоматски искључити након неколико секунди. Повербанк је идеалан за фестивале, камповање, путовања, путовања у иностранство или као хитно напајање за врло запослене дане када редовна батерија на вашем уређају једноставно не може да прати ваше захтеве. Батерија ће напунити готово сваки преносни уређај са мини УСБ / мицро УСБ конекторима. Уређај се лако пуни помоћу УСБ кабла, било преко рачунара или из електричне утичнице.

Карактеристике:

плус Заштита од прегревања, прегревања, потпуног пражњења и преливања
плус Два УСБ излаза снаге 2,4А и 1,6А
плус ЛЕД индикатор пражњења спољне батерије
плус Више од 10 пуњења нормалног мобилног телефона
плус Капацитет батерије до 20000мАх
плус Ли-полимерна батерија


Спецификације:

Модел: Кс8
Тип батерије: Ли-Пол
Излаз: 5В / 2,4А, 5В / 1,6А
Улаз: 5В / 2,5А
Капацитет: 20000мАх
Време пуњења: 10 сати
Животни век: 500 циклуса пуњења
Радна температура: -20 ° Ц до + 50 ° Ц
Заштита од пренапона: да
Заштита од прегревања: да
Заштита од прекомерног пражњења: да
Заштита од прекомерног пуњења: да
Димензије: 156 * 72 * 18 мм
Тежина: 340 г

Садржај пакета:

1к спољна батерија 20000мАх
1к УСБ кабл

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене