Микро слушалица Агент 008 + имитација Блуетоотх Мп3 плејера

Код: 09-021
22 200 дин Цена без ПДВ-а: 18 500 дин
распродато Жао нам је, овај производ тренутно немамо на складишту.
Да! Испоручујемо у US

Микро слушалица Агент 008 са Блуетоотх сатом је револуционарни уређај који вам омогућава да се путем мобилног телефона повежете са неким на даљину.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Микро слушалица Агент 0088 + Блуетоотх Мп3 плејер - нова верзија шпијунске слушалице са побољшаним квалитетом преноса сигнала (смањена бука и побољшана чујност).

Сви знају ситуацију у вашем животу када цените да вам неко саветује, помогне у тешкој ситуацији, тако да нико за то није знао. Дизајниран је за студенте током тестова за трговце током трговинских преговора и у другим ситуацијама.

Нова шпијунска микро слушалица Агент 008 са имитацијом Блуетоотх Мп3 плејера   је револуционарни уређај који омогућава да се повежете са неким на даљину, преко мобилног телефона или предајника, а нико неће знати о томе. Принцип је прилично једноставан, само уметните бежичну шпијунску слушалицу у ухо , која због своје мале величине није видљива, и окачите посебно модификовани Блуетоотх Мп3 плејер на врат , а преко тога се сигнал преноси са мобилног телефона на шпијунску слушалицу . Неопходно је поставити јачину звука телефонског позива на максимум.

микро слушалица

Шпијунске слушалице су обликоване тако да се тачно уклапају у бубну опну - тако да нису уочљиве. Направљен је од нетоксичног материјала. Продаје се шпијунска бежична слушалица са блуетоотх мп3 плејером по повољној цени коју можете купити на мрежи у нашој е-продавници. Погледајте нашу понуду и пронађите оно што тражите.

бежична шпијунска слушалица

Карактеристике микро слушалице

• Професионални дизајн, одличан квалитет звука
• Ергономски дизајн, удобно руковање
• Батерија: 1,55 В (337 СР 416СВ), трајање батерије до 4 сата

• Димензије: 3к5к7мм
• Радна фреквенција: све фреквенције

Додаци шпијунске слушалице

- Шпијунска слушалица агент 008
- Блуетоотх Мп3 плејер
(да виси на врату)
- Батерија: 1,55 В
- УСБ кабл
- Блуетоотх адаптер за пуњење блуетоотх МП3 плејера

шпијунска слушалица са мп3 плејером

!!! Продавац није одговоран за злоупотребу ових производа у незаконите сврхе. Пре употребе, важно је упознати се са условима (исправни, технички рецепти, проглашења итд.) За рад са производима у земљи !!!

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене