Будилник са камером + детекција покрета

Код: 10-008
7 800 дин Цена без ПДВ-а: 6 500 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
+

Продаје се будилник са камером + детекција покрета по повољној цени коју можете купити на мрежи у нашој е-продавници. Погледајте нашу понуду и пронађите оно што тражите.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Продаје се будилник са камером + детекција покрета по повољној цени коју можете купити на мрежи у нашој е-продавници. Погледајте нашу понуду и пронађите оно што тражите.

Тако можете снимати притиском на дугме за снимање или подесити аутоматско снимање када се било какав покрет детектује испред камере . Идеално решење за снимање ентеријера, екстеријера или управо када треба да проверите дисторзију простора или крађу ствари.

Будилник са камером

Овај производ има високу резолуцију (640к480) . Уређај подржава до 32 ГБ микро СД картице . Овај вишенаменски уређај има више функција као што су : видео, аудио запис, индукцијски видео, израда слика, веб камера, електрични будилник са складиштем датотека, са батеријом великог капацитета. Ц амера са детекцијом покрета

Допуна се врши повезивањем на УСБ порт рачунара или повезивањем са било којим УСБ пуњачем (зидни или аутомобилски пуњач). Мини камера у ИР ЛЕД будилнику снима у режиму брзином од 30 кадрова у секунди у АВИ формату у резолуцији 1280 * 720 пиксела. Камера се може повезати са укљученим УСБ-ом на рачунар и каблом који се користи као спољни диск, што омогућава репродукцију записа на рачунару.

Овим уређајем можете континуирано снимати до 12 сати в идео и 25 сати аудио записа . Можете снимати видео записе резолуције до 2,0 мегапиксела. Уређај је идеалан за спречавање крађе и прибављање доказа.

Спецификације:

Пиксели: 2 мегапиксела
Резолуција: ВГА 640 * 480
Детекција покрета
Видео формат: АВИ
Број кадрова у секунди: 30 кадрова у секунди
Угао: 72 °
Формат фотографије: ЈПЕГ 1600 * 1200
Време видео снимања уз потпуно пуњење: 12 сати
Потрошња енергије: 130мА / 3.7В
Температура складиштења: -20-80 °
Радна температура: -10-60 ° Ц
Радна влажност: 15-85% РХ
Тип меморијске картице: Мицро СД картица до 32 ГБ
УСБ веза
Време пуњења: око 4 сата

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене