Камера оловке ФУЛЛ ХД + 8 ГБ меморије

Код: 10-079
11 880 дин Цена без ПДВ-а: 9 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
+

Камера оловке ФУЛЛ ХД + 8 ГБ меморије - Мини камера у оловци или шпијунској оловци има уграђену квалитетну камеру која снима видео или снима слике у одличном квалитету.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Камера оловке ФУЛЛ ХД + 8 ГБ меморије - Мини камера у оловци или шпијунској оловци има уграђену квалитетну камеру која снима видео или снима слике у одличном квалитету. Супер сензор слике може да снима видео чак и у условима слабог осветљења. Фулл ХД 1080п при 30 сличица у секунди или 720п до 60 сличица у секунди са Х.264 видео компресијом. Оловка је такође опремљена микрофоном, пуњивом батеријом и уграђеном меморијом од 8 ГБ. Оловка је погодна за снимање у затвореном или на отвореном. Управљање оловком је врло једноставно - једним дугметом. Помоћу ове шпијунске оловке можете да пишете и можете да промените кертриџ.

оловка фулл хд камера

Дугим притиском на дугме на горњој страни, камера прелази у режим приправности, што сигнализира плава ЛЕД лампица, која се налази на супротној страни оловке, а која остаје скривена од околине. Снимање видео записа започиње притиском на дугме, а следећим притиском зауставиће се снимање и видео се чува у интерној меморији. Видео снимак приказује датум и време снимања.

Оловка за камеру ХД

Двоструким кликом у режиму мировања, оловка се пребацује у режим снимања (плави и зелени ЛЕД индикатор трепери). Следећим притиском на дугме фотографија се прави и чува у интерној меморији. Затим, поновљеним двоструким кликом, оловка поново прелази из фото режима у видео режим. Пуњење је могуће преко УСБ прикључка повезаног на рачунар или путем УСБ пуњача (није испоручен). Када је повезан са рачунаром, уређај се може користити као стандардни УСБ флеш диск за архивирање података.

Карактеристике:
Минијатурна мини ДВР камера скривена у оловци за писање.
Уграђен високо осетљив микрофон.
Повезивање са рачунаром преко УСБ 2.0 порта.

Техничке спецификације:
Угао гледања: 65
Минимално осветљење: 1 лукс
Видео формат: МОВ
Формат компресије: Х.264
Резолуција видео записа: 1920к1080, 1280к720
Видео фреквенција: 1080п мак. 30 фпс, 720п макс. 60 фпс
Формат фотографије: ЈПГ 204к1536
УСБ интерфејс: УСБ 2.0
Могућност пуњења батерије путем ДЦ 5В / 500мА адаптера
Капацитет батерије: 380мАХ
Димензије (дужина, пречник): 155 мм к 15 мм
Тежина: 50 г

Пакет садржи:
1к писаћа оловка са скривеном камером ФУЛЛ ХД и 8 ГБ меморије
1к приручник


Зашто купити шпијунску технологију од нас?

Директни смо увозник и дистрибутер шпијунске технологије са дугогодишњим искуством. Своје захтеве у вези са прерадом и усавршавањем понуђених производа консултујемо директно са произвођачем. Сваки производ који уврстимо у понуду мора проћи контролу квалитета улаза, а тек онда је укључен у нашу понуду шпијунских производа.

Наши тестови показују да продајемо технику која је ефикаснија и има дужи век трајања у односу на конкурентске производе. У случају неочекиваних техничких проблема трудимо се да ситуацију решимо што хитније ка задовољству купаца.

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (4)

71%