Шпијунска камера - РЦ резервоар са мрежним преносом и снимањем слика на мобилни телефон

Код: 10-129
20 280 дин Цена без ПДВ-а: 16 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
+

Шпијунска камера - РЦ резервоар са мрежним преносом и снимањем слика на мобилни телефон или таблет, права је шпијунска играчка за вас.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Шпијунска камера - РЦ резервоар са мрежним преносом и снимањем слика на мобилни телефон или таблет, права је шпијунска играчка за вас. Нова СПИ даљински управљана камера за ваш мобилни телефон или таблет на Андроиду и иОС-у. Возило са гусеницом И-Спи опремљено је камером која вам омогућава да вожњу аутомобилом пројектујете директно на екран телефона. Да бисте контролисали резервоар, потребно је да преузмете апликацију под називом „И-Спи играчке“, а затим да се повежете са ВиФи мрежом резервоара. Затим, у мрежном преносу, посматрате куда се креће ауто-цистерна. Резервоар И-Спи снима целу вожњу на камеру и слика се пројектује директно на екран вашег телефона или таблета. Захваљујући њему можете контролисати резервоар чак и без директног визуелног контакта ако се налази иза угла или у другим просторијама. Камера се може нагињати горе-доле да би се испитала виша места.

Шпијунирам мини аутомобил са камером

Када покренете апликацију, видећете мрежни пренос са камере која се налази на РЦ резервоару и додирне тастере за контролу аутомобила. Две полуге на дну екрана користе се за кретање, једна од њих контролише кретање напред или назад, друга служи за окретање лево или десно. На врху екрана пронаћи ћете функционалне тастере, посебно за прављење фотографија, видео записа итд. Помоћу жироскопа на телефону или таблету можете и гестовима и покретима да контролишете аутомобил и-Спи. Ако нагнете руке са контролором надоле, резервоар се помера напред, а ако је надоле, резервоар ће се вратити уназад. Нагињањем улево или удесно, резервоар се окреће улево или удесно. Шпијунски аутомобил се може пунити путем УСБ кабла преко повербанка, тако да нећете зависити од пуњења из мреже.

И.спи мини аутомобил са контролом камере преко додирног екрана

Карактеристике:

плус Видео у реалном времену
плус ХД резолуција 1080к720П
плус Снимак видео записа и фотографија на вашем мобилном телефону или таблету
плус Управљање додирним екраном или жироскоп нагињањем
плус Контрола вертикалним нагибом камере

Спецификације:

Резолуција камере: ХД 1080к720
Батерија: 450мАх
Домет ВиФи: до 15м на отвореном простору

Садржај пакета:

1к И-Спи мини РЦ гусенични аутомобил са камером
1к УСБ кабл
1к приручник

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (1)

95%