Зимски шешири - ребрасти шешир са ЛЕД светлом

Код: 11-282
3 480 дин 3 000 дин Цена без ПДВ-а: 2 500 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Зимски шешири - ребрасти шешир са ЛЕД светлом и са УСБ пуњењем помаже у обављању задатака у лошим условима осветљења.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Зимски шешири - ребрасти шешир са ЛЕД светлом и са УСБ пуњењем помаже у обављању задатака у лошим условима осветљења. Овај унисекс шешир направљен је од акрила и полиестера, чинећи га веома пријатним на додир, док вас греје не само на планинама већ и у граду захваљујући традиционалном неформалном дизајну. Преклапање двоструког плетива на дну капице осигурава већи осећај топлине на челу и ушима чак и током најхладнијих зимских дана. На предњој страни се налази кожна закрпа, на коју је постављено ЛЕД светло које се састоји од 5 прозирних ЛЕД диода . Ово практично решење за постављање ЛЕД-а на предњој страни шешира води светло у смеру у који гледају ваше очи.

капа са светлошћу

ЛЕД светло се може уклонити и може се користити одвојено или причврстити на другу одећу захваљујући дизајну штипаљке. Светлом се управља помоћу једног дугмета смештеног на предњој страни. Можете одабрати 3 режима белог светла и СОС режим са црвеном диодом . ЛЕД светло укључује и интегрисану батерију коју можете лако напунити путем УСБ порта на рачунару или УСБ пуњачем. Трајање батерије зависи од употребе ЛЕД светла. На највећем сјају траје око 2 сата. Са најмањом осветљеношћу пружа до 5 сати живота.

Овај модел јединствене ЛЕД капице ће ценити углавном тркачи, бициклисти, туристи и деца на путу до школе рано ујутру. Такође се може користити у областима као што су лов, риболов, камповање и друге активности на отвореном. Такође може бити врло користан алат у аутомобилу у ванредним ситуацијама, на пример у случају квара на гуми или блата заглављеног када су вам потребне обе руке. Са овом капом имаћете довољно светлости у смеру тачно тамо где вам треба без помоћи друге особе.

Карактеристике:

плус ЛЕД светло са 5 диода
плус 3 режима осветљености + СОС режим
плус Пуњива батерија преко УСБ-а
плус Практична локација светлости
плус Топла капа за загревање

Спецификације:

Материјал: Акрил, полиестер + кожни фластер
Димензије: 21,5 цм (Ш) к 20,5 цм (В) к 0,2 цм (в)
Тежина: 70г
Пуњење: 5В ДЦ УСБ конектор

Садржајни пакет:

1к Плетени шешир
1к ЛЕД светло

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене