Ауто пумпа - електрична са батеријом од 2000 мАх - преносиви компресор од 12 В + ЛЕД светло

Код: 64-020
16 680 дин Цена без ПДВ-а: 13 900 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Преносна аутомобилска пумпа - Паметна електрична пумпа за аутомобил са батеријом од 2000 мАх - преносиви компресор за ваздух од 12В + ЛЕД светло.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Преносна пумпа за аутомобил - Паметна електрична пумпа за аутомобил са батеријом од 2000 мАх - преносиви компресор за ваздух од 12В + ЛЕД светло. Дигитална преносива пумпа погодна за аутомобилске гуме је моћна електрично пуњива пумпа са ЛЕД светлом за аутомобиле, мотоцикле, лоптице и друге предмете на надувавање. Дигитална пумпа има максимални притисак од 150ПСИ, то је брзи компресор са батеријом од 6000 мАх, дигиталним ЛЕД светлом и ЛЦД екраном .

Овај ваздушни компресор путничког аутомобила може надувати ваше стандардне гуме за неколико секунди . Укључите га у електричну утичницу од 12 В у аутомобилу и причврстите наставак на вентил гуме. Једноставно руковање - само једним притиском компресор ће обавити сав посао уместо вас. При притиску од 150 пси, пумпа ЦП3 може да напумпа скоро све гуме, нпр. Гуме за путничке аутомобиле, мотоцикле, брдске и друмске бицикле, скутере, инвалидска колица, лопте и друге предмете на надувавање. Дигитални ЛЦД екран помаже вам да у сваком тренутку проверите притисак у гумама и елиминише ризик од пнеуматика или надуваног предмета. У сваком тренутку можете престати са надувавањем.

Ауто пумпа - преносива моћна паметна дигитална пумпа са ЛЦД екраном + ЛЕД светлом

Ауто пумпа - преносива дигитална


Ваздушна пумпа за ваздушне аутомобиле осигурава поуздану употребу засновану на функцији аутоматског искључивања . Подесите жељени ниво притиска и покрените напухавање. Ваздушни компресор се аутоматски искључује када достигне жељени ниво . Не морате бринути о прекомерној инфлацији, интелигентни инфлатор регулише инфлацију. Пумпа такође има ЛЕД светло , што је врло практично, посебно ако требате поправке на путу. Истовремено вам омогућава да подесите режим за хитне случајеве, бело светло се може пребацити на СОС црвено упозоравајуће светло како би вас други видели.

ЛЕД светло + светло за хитне случајеве. Одлично решење за хитне случајеве на путевима

електрична пумпа за аутомобил са ЛЕД светлом

Ова преносива ваздушна пумпа нуди 3 додатна прикључка и 1 уграђено црево на надувавање , омогућава употребу на свим гумама - вашем аутомобилу, бициклу, мотоциклу, ваздушном душеку, чамцима на надувавање, лоптама и другим надувавањима (не подржава велике камионе или камионе). Директно у пумпи има простора за складиштење појединачних прикључака, тако да ћете прибор имати заједно. Ваздушни компресор такође има функцију дефлације . Притисните дугме за испуштање са стране пумпе и гума ће се испухати. Уграђена батерија великог капацитета 2000 мАх . Пумпа се може пунити - напуните батерију пре прве употребе. Пумпа такође има заштиту од прекомерне струје, пренапона, прекомерног пуњења и ниског притиска.

Вишенаменска пумпа

Вишенамјенска и преносива пумпа за аутомобилске гуме, мотоцикле, гумењаке или лоптице, лако се складишти у торби, коферу или руксаку. Омогућава вам да ову мини пумпу понесете где год вам затреба.

паметан ваздушни компресор - употреба

Једноставно и интелигентно руковање

Начин рада: 1. Притисните дугме ОН на 3 секунде да бисте укључили пумпу. 2. Причврстите црево за ваздух на вентил пнеуматика. 3. Одаберите исправан режим и подесите жељени притисак надувавања, пумпа ће се аутоматски искључити када се достигне жељени притисак. 4. Када се надувавање заврши, одвојите црево за ваздух од вентила.

ваздушна пумпа за надувавање - како се користи

Некретнине

Паметна ваздушна пумпа
Пуњиви дигитални компресор
Преносна и издржљива пумпа
лЦД екран
ЛЕД светло + светло за хитне случајеве
Индикатор снаге
Монитор притиска у пнеуматицима
Аутоматски почетак и заустављање инфлације
Користите на аутомобилским гумама, мотоциклима, скутерима, лоптама и на напухавање
Сертификат: РОХС, МСДС, ФЦЦ ВОЦ, ИЦ ВОЦ, ЦЕ-ЕМЦ, ПСЕ, УН38.3


Техничке спецификације:

Батерија: уграђена 1 литијум-јонска батерија 2000мАх / 11,1В
Извор напајања: Напаја се из батерије
Време пуњења: 2,5 - 3,5 х
Напајање: ДЦ 12 В/6А
Максимална снага: 24 В
Улазна снага: Тип-Ц 5В/2А
Радна бука: 85 дБ
Густина ваздуха (проток ваздуха): 30Л/М
Дужина црева: 25 цм
Максимални притисак: 101-150 пси
Радна температура: -15 - 60 ° Ц
Материјал: АБС
Боја Црна
Нето тежина производа: 0,7 кг
Димензије производа: 142,5 к 56 к 124 мм


Садржај пакета:

1к паметна ваздушна пумпа
1к кабл за пуњење паљења аутомобила
1к УСБ кабл типа Ц.
1к црево за ваздух
1к игла на надувавање
1к вентил
1к млазница
1к упутство за употребу

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене