Паметна бициклистичка кацига - аутоматско ЛЕД светло + кочионо светло

Код: 64-019
17 880 дин Цена без ПДВ-а: 14 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Паметна бициклистичка кацига - аутоматско ЛЕД светло + кочионо светло. Бициклистичка кацига Ливалл практична и стилска заштита за главу за бицикл, мопед или скутер.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Паметна бициклистичка кацига - аутоматско ЛЕД светло + кочионо светло. Бициклистичка кацига Ливалл практична и стилска заштита за главу за бицикл, мопед или скутер. Паметна кацига са уграђеним ЛЕД црвеним позадинским осветљењем . Заштитите своје здравље нашим паметним кацигама! Кацига има уграђено црвено светло позади са јаким 7 ЛЕД сијалица и уграђеном Ли-ион батеријом капацитета 455мАх . У раду траје до 36 сати, а у режиму мировања до 180 сати. Батерија се пуни помоћу УСБ кабла са магнетним прикључком за брзо и погодно повезивање. Када је кацига укључена, приказује се индикатор статуса батерије. Тада имате на располагању 3 начина трептања.

паметна бициклистичка кацига

Сензор светлости на кациги осигурава да се светло аутоматски укључује у лошим условима осветљења. Осим чињенице да се светло активира у мраку, ова функција је погодна чак и када на пример уђете у подземну железницу на бициклу - светло ће се аутоматски укључити. Још једна јединствена карактеристика је активирање кочионог светла - када сензор у кациги детектује јако кочење, лампица упозорења се аутоматски укључује . На овај начин ће бициклисти иза вас, али и аутомобили, знати да сте почели да кочите.

паметна бициклистичка кацига

Кацига је израђена од висококвалитетног и чврстог материјала. Захваљујући подесивим каишевима и окретном точкићу позади, кацигу можете савршено причврстити на главу. Отвори за ваздух осигуравају савршену вентилацију главе . Кацига је изузетно лагана , али и даље врло издржљива и јака. Функција аутоматског искључивања - кацига се аутоматски искључује након 20 минута неактивности.

кацига ливалл

Ова кацига се универзално користи за разне спортове, али посебно као заштита главе на бициклу, електричном скутеру или мопеду.

паметна кацига ливалл

Карактеристике:

плус Ултра лагана
плус Идеално за спољну употребу
плус Аутоматско светло - сензор светла
плус Аутоматско светло кочнице
плус Израђен од квалитетног и издржљивог материјала
плус Уграђена пуњива батерија капацитета 455мАх
плус Индикатор стања батерије

Спецификација:

Величина: Л (57-61цм)
Бела боја
Тежина: 373г
Батерија: Ли-јон, пуњива капацитета 455мАх
Пуњење: преко УСБ магнетног кабла
Функције: сензор светла - аутоматско осветљење у сумраку и мраку, светло кочнице - када се детектује кочење, 3 начина трептања
Светло: 7к црвена ЛЕД

Садржај пакета:

1к паметна кацига
1к УСБ кабл
1к приручник

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене