Паметна кацига за скије и сноуборд - Ливалл РС1

Код: 64-008
26 280 дин Цена без ПДВ-а: 21 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Паметна кацига за скије и сноуборд - Ливалл РС1, којом остајете повезани на брду са паметним телефоном и истовремено сте заштићени.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Паметна кацига за скије и сноуборд - Ливалл РС1, којом остајете повезани на брду са паметним телефоном и истовремено сте заштићени. То је револуционарна кацига са Блуетоотх везом која нуди широк спектар паметних функција . Испуњава све сигурносне елементе , истовремено обезбеђујући брзу везу са вашим мобилним телефоном за обострану комуникацију - примање позива као и слушање популарне музике током зимских активности на падини.

Ливалл долази са јединственом паметном кацигом која комбинује сигурност, технологију и дизајн у врло високом квалитету, чинећи ваше зимске активности незаборавним искуством. На кациги се налази до 15 вентилационих рупа како би се осигурала изврсна вентилација током топлијих дана . Одличан и функционалан дизајн чини Ливалл РС1 револуционарном кацигом за свакодневне зимске спортове.

паметна кацига ливалл РС1Кацига Ливалл РС1

Квалитет кациге доказује и међународна награда - коју је компанија ЛИВАЛЛ добила за кацигу РС1 2018. године

најпрестижнија награда у сегменту потрошачке електронике, наиме ЦЕС Инноватион Авардс

награда ливалл рс1

Кацига Ливалл РС има уграђени Блуетоотх сет са стерео звучницима и микрофоном са смањењем шума. Преко Блуетоотха је могуће повезати се са мобилним телефоном помоћу бесплатно доступне апликације „ЛИВАЛЛ Скиинг (иОС и Андроид) , која пружа све потребне информације из активности. Након упаривања паметног телефона са кацигом, отварају се нове функције као што су примање позива, слушање популарне музике или упутства за навигацију са телефона. Бесплатна комуникација Воки-токи је такође доступан између кацига Ливалл , који је заснован на воки-токију. Кацига Ливалл такође побољшава сигурност интегрисаним сензором удара , који у случају пада шаље СОС сигнал на задати број контакт особе са вашом тренутном локацијом ако останете без свести. Рад кациге осигуран је пуњивом батеријом од 1000 мАх која може трајати до 16 сати са једним пуњењем.

апликација за скијање ливалл

Све компоненте су довољно изоловане од снега и зноја. За удобно руковање функцијама, на обе стране кациге налазе се тастери на додир којима се лако могу управљати скијашким рукавицама. Ако припадате активним зимским спортистима док уживате у модерној технологији, сигурно ћете ценити ову паметну кацигу. Не само да олакшава комуникацију током скијања или сноуборда без заустављања, већ и повећава вашу сигурност. У нашој е-трговини наћи ћете и друге моделе компаније Ливалл.

ливалл РС1 предајник

Предајник (воки-токи)
Функција „гурај и разговарај“ заснива се на принципу воки-токија. Можете комуницирати са пријатељима који користе кациге Ливалл (потребна је апликација ЛИВАЛЛ Скиинг)

Блуетоотх позивање
Не пропустите важан телефонски позив током скијања. Кацига Ливалл РС1 опремљена је контролом на додир која је једноставна за употребу, а може се користити и на -20 ° Ц (потребна је веза са апликацијом ЛИВАЛЛ Скиинг)

Блуетоотх сет Ливалл РС1
стерео звучници ливалл РС1

Стерео звучници
Јединствена кацига Ливалл РС1 има уклоњиве јастучиће за уши са уграђеним стерео звучницима и микрофоном отпорним на ветар. Због тога је осигуран висок звучни квалитет чак и током вожње низбрдо.

Дизајн
Напредни дизајн РС1 интегрише клизне вентилационе рупе које осигуравају одговарајућу вентилацију током врућих дана или изолацију од спољних елемената. Предњи отвори за ваздух елиминишу замагљивање скијашких наочара, тако да ћете имати сјајну видљивост.

вентилација ливалл РС1

Карактеристике:

плус Квалитетна обрада кациге
плус Висококвалитетне сигурносне функције
плус Блуетоотх хендсфри / звучник
плус СОС упозорење у случају пада
плус Трајање батерије у кациги до 16 сати

Спецификација кациге Ливалл:

Модел: РС1
Обим главе: 57 - 61 цм
Блуетоотх: БТ 4.2 + БЛЕ 4.2 Домет до 10 метара
Звучници: стерео 2к 0,5В
Микрофон: -32 дБ
Батерија: 1000 мАх
Напајање: ДЦ-5В / 1А
Порт за пуњење: Магнетни УСБ кабл
Време пуњења: 2 сата
Радно време: приближно 16 сати
Режим приправности: 48 сати
Радна температура: -20 ° Ц до 40 ° Ц
Тежина: 750 г

Садржајни пакет:

1к кацига Смарт Ливалл
1к УСБ кабл
1к Корисничко упутство

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (2)

100%
100%
Lukas Sørsdal

Паметна кацига за скијање и сноуборд - Ливалл РС1

Изгледа стварно супер, стварно то желим. Имам пријатеља који га има, па ако их купим можемо разговарати заједно у кациги.
Ништа

Врло добар

Преведено са: no
100%
Ludo B.

Паметна кацига за скије и сноуборд - Ливалл РС1

Сама кацига је веома лепа и добро направљена (изгледа заиста елегантно). На стазама сам углавном користио прилику да слушам музику и телефонирам преко шлема. Такође се осећам сигурније ако паднем, шлем ће послати СОС сигнал одређеној особи.
Преведено са: sk