Футрола за додатке за спортске камере - ОСА ПАЦК Лите

Код: 16-113
8 280 дин 5 880 дин Цена без ПДВ-а: 4 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

ОСА ПАЦК Лите - футрола пуна додатне опреме за спортске камере садржи најчешће коришћене комплете за ваше акционе камере.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

ОСА ПАЦК ЛИТЕ је основни кофер са додатком, који укључује све што је потребно за вашу спортску камеру. Додаци су погодни за широк спектар спортских камера. ОСА - универзални компатибилни додаци за спортске камере брендова попут ГоПро, Ксиаоми СЈЦАМ, Муви, Ламак АЕЕ Магицам, Ницебои и многих других.

Појединачни делови додатне опреме распоређени су у робусну футролу која штити додатну опрему од оштећења. Идеално као Гопро додаци, СЈцам додаци, Ксиаоми додаци, Ламак, Магицам, Ницебои, Муви и други.

Торба за фотоапарат и додатна опрема

Торбица марке ОСА користи се за сигурно ношење и чување ваших спортских камера и додатне опреме. Захваљујући паметном распореду појединачних одељака у кутији, можете брзо и лако пронаћи додатке за фотоапарате који су вам потребни.

спортски фотоапарати Додаци

Промотивни видео - са разним додацима укљученим у пакет

1. Плутајући Боббер - Плутајући носач у руку

Плутајући држач у руци погодан је за постављање спортске камере у условима када своје слике снимате поред воде или у води. Камера се поставља на врх носача помоћу стезног вијка. Држач је уједно и пловак, па ако фотоапарат падне у воду, плутаће на површини. Држач се може причврстити на руку помоћу ушице.

Плутајући носач у руци

2. Ремен за главу - за постављање камере на главу

Погодан је за постављање спортске камере на главу ако требате имати слободне руке и снимати стварно оно што видите. Ремен је направљен од еластичног материјала и има копчу помоћу које можете прилагодити траке по мери. Камера је причвршћена на предњу страну адаптера помоћу стезног вијка.

Предње светло за причвршћивање камере на главу

3. Носач за прса - држач камере на сандуку

Помоћу овог система каиша можете да прикачите спортску камеру на груди. Траке су направљене од еластичног материјала и помоћу вишеструких копча можете их подесити по мери. Носач се врло брзо поставља на сандук захваљујући копчи. Носач има шине, на које се може причврстити потребан адаптер, а затим спортска камера.

Заграда на грудима

4. усисна чаша

Држач има усисну чашу која се може причврстити на разне глатке површине, попут ветробранског стакла, врата аутомобила или на разне друге површине. Држач има два покретна зглоба која се могу подесити у жељени положај хоризонтално и вертикално. На горњи део продужетка можете повезати спортску камеру.

Носач усисне чаше


Садржај пакета додатака за кутије О31:

1к торбица - торбица
1к плутајућа бобер - плутајући носач у руци
каиш за главу - каиш за главу за постављање камере на главу
носач за прса - Носач камере на сандук
усисна чаша - носач усисне чаше

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене