Гумењак за одрасле - Бели паун

Код: 201-009
9 480 дин 7 080 дин Цена без ПДВ-а: 5 900 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Гумењак за одрасле - Бели паун. Води рачуна о стварању тропске атмосфере где год га понесете, док служи за опуштање и уживање у води.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Гумењак за одрасле - Бели паун. Води рачуна о стварању тропске атмосфере где год га понесете, док служи за опуштање и уживање у води. Скините класично неупадљиво седиште на надувавање и овог пута узмите овај пут ексклузивни комад уз који ћете уживати у сјајној забави у води током врелих летњих месеци. Идете ли на одмор на море или језеро? Не заборавите да узмете овај стилски прстен на надувавање да бисте привукли пажњу, али углавном ћете доживети смајлије и незаборавне авантуре са породицом и пријатељима. Када се забавити, ако не током летњих распуста? Огромне димензије и оригинални дизајн јастука на надувавање осигуравају да ћете бити у центру пажње на свакој воденој забави. Невероватан чамац на надувавање који ће се свидети вама и вашим пријатељима.

Прстенови на надувавање у воду, било у море или базен - огромни стилски гумењаци не само за децу или за двоје. Уживајте у лету у великом стилу!

седиште на надувавање у базен
Створите јединствену естетску и забавну атмосферу код куће са огромном плутајућом животињом у вашем базену. Захваљујући превеликој величини , прстен на надувавање нуди довољно простора за две одрасле особе да уживају у опуштању, сунчању и воденој забави са својим партнером. Плутајуће седиште на надувавање погодно је за боравак на базену, језеру, плажи или у башти као лежаљка. КСКСЛ гумењаци на надувавање такође су нашли своје место у свету познатих личности где су веома омиљени и популарни, јер су гаранција праве забаве. Израђени су од висококвалитетног ПВЦ материјала и укључују две ручке за једноставно држање за манипулацију и несметану вожњу водом.

У нашој е-продавници имамо на располагању неколико модела ових забавних гумењака на надувавање, тако да имате јединствену прилику да одаберете најпогодније гумењаке и уживате у лету у великом стилу.

Спецификације - бели паун на надувавање:

  • Материјал: висококвалитетни ПВЦ
  • Димензије: Дужина 1,9 м, Ширина 1,6 м, Висина 1,5 м
  • Тежина: 2,7 кг

Дискусија о производу (1)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Ter

Гумењак за одрасле - Бели паун

Tereza Hofmannová одговорити

Колика је његова носивост?

Преведено са: cs
Cool Mania

Гумењак за одрасле - Бели паун

Mario Bruchanik одговорити

Добар дан
Отприлике до 90 кг.

Преведено са: cs
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене