Најбоље маске и костими за Ноћ вештица за карневал: ТОП #13 савета

Најбоље маске и костими за Ноћ вештица за карневал: ТОП #13 савета (идеја) не само за децу (дете), већ посебно за одрасле. Страшни костими духови, чудовишта, хероји и тако даље.. 31. октобар је време за све духове и чудовишта, маске и костиме, јер је Ноћ вештица. Па хајде да обучемо неки страшни карневалски костим или маску и зашто не викнемо хуууууу... и да се мало уплашимо :)

У историји се каже да се првог дана новембра појављују душе мртвих, које покушавају да овладају свим живим људским бићима и уђу у људско тело. И тако су људи позвали у помоћ да се заштите од ових духова – осветле дан на Ноћ вештица . Прво у виду свећа, фењера или угљевља до свеће у резбареним тиквама у облику лица, док се ова традиција задржала до данас.

маске и костими за Ноћ вештица

Код нас овај празник донедавно није био толико распрострањен, опште је познато да је Ноћ вештица најтрадиционалнија у САД, где се овај празник обележава још од 19. века. Људи, посебно деца и омладина, носе разне карневалске костиме и застрашујуће маске током Ноћи вештица, а насликана лица су и знак да су намењена да отерају зле духове и зле силе. Данас је овај празник пре свега време забаве и адреналинске авантуре, а највише привлачи децу, која праве или носе карневалске маске за децу и иду од врата до врата да плаше становнике кућа и станова, а она их поклањају. са слаткишима или воћем, углавном у Америци, Аустралији и другим земљама.

карневалске костиме и маске за Ноћ вештица

Овде Ноћ вештица није уобичајен као у Америци, али како време одмиче, код нас почињу да се одржавају разне журке за Ноћ вештица, страшне журке, маскирани карневали или дискотеке за Ноћ вештица , где можете доживети тајанствену магију непознате маске на адреси забава за Ноћ вештица, а то доноси много забаве и авантуре. Неки су већ доживели Ноћ вештица као још један празник сличан Ускрсу или Божићу, па своје домове украшавају тиквицама или украсима у сабласном стилу Ноћи вештица и лепо се проведу пред телевизором, када гледају неки дух или хорор филм.

Али они који заиста воле да се плаше и не напуштају празник Ноћи вештица тек тако, једва чекају целе године да обуку карневалски костим или застрашујућу маску . И колико је магична сабласна ноћ вештица, јер чак и деца у школи се већ радују када ће моћи да носе маске за дечији карневал, као што су вештица, ђаво, костур, смрт, чаробњак, чудовиште или створење, човек паук , супермен, Хари Потер, принцеза, ратник, нека животиња или други карневалски костими за децу .

Ноћ вештица није у томе како да уплашите децу или одрасле, већ је пре свега забава, адреналин и авантура да својом маском или костимом изазовете мало страха и осећај пријатног страха :)

Одрасли и млади једва чекају журку или дискотеку за Ноћ вештица, када са ентузијазмом бирају карневалске маске попут крвожедних животиња, вукодлака или бесмртних вампира, или маске за Ноћ вештица као што су страшни и морбидни зомби или леш, мумија и друге маске за Ноћ вештица . И наравно, сви костими за децу не морају бити страшни, ружни и страшно страшни. Само изаберите маску за Ноћ вештица која није страшна као што су Спајдермен, Ајронмен, мумија, Ајронмен или терминатор, киклоп, костим кловна или само носите застрашујуће додатке као што су кравата или рукавице.


А где можете пронаћи ове костиме за Ноћ вештица, застрашујуће маске или карневалске костиме ? Наша е-продавница Цоол-маниа има широк избор маски и костима спремних за овај празник Ноћи вештица, само треба да уроните у нашу понуду и забавите се или уплашите бирајући праву маску. И ево вас, за вас смо припремили неке од наших савета за карневалске маске и костиме за Ноћ вештица , а бићемо веома срећни ако наши костими и маске за Ноћ вештица пруже савршену забаву и пријатно језиву ноћ :)

#14 Гринцх (зелени вилењак) маска за лице са рукавицама

карневалски костим маска за лице најбољи костими гринцх

Гринцх (зелени вилењак) маска за лице са рукавицама - за децу и одрасле за Ноћ вештица или карневал. Гринцх костим (маска) направљен од 100% природног латекса, који је еколошки прихватљив и нетоксичан. Гледање и дисање кроз уста и нос маске је удобно и прозрачно. Ова маска од латекса у облику Гринча је стога апсолутно идеалан и оригиналан избор за Ноћ вештица, карневал, маскенбал, разне журке, рођендане и друге. Наше Гринцх маске се најбоље истичу за Ноћ вештица, карневал, диско, у клубу, на забави или фестивалу, оне су права инвестиција за вас ако желите да импресионирате и, пре свега, будете цоол.

#13 ЛЕД осетљива на звук   Маска подземља

зуби маска за лице Ноћ вештица страшне маске

Свако ко је гледао филм Подземље ће се запитати зашто ова маска за Ноћ вештица има толико зуба! На срећу, ова маска је безопасна, дефинитивно не уједа, па чак и помало шармантна, јер је ДЈ маска за лице осетљива на звук која трепери уз музику. Због тога је савршено погодан за забаву за Ноћ вештица, дискотеку или маскирани карневал . И веома је ефектна, поготово када почне да бљеска у потпуном мраку и тада се већ кајемо оног што ће бити поред тебе са овом маском :)

#12 ЛЕД маске за чишћење

чистка маска Ноћ вештица

Да ли желите да се забавите на забави за Ноћ вештица или маскираном карневалу , али не желите да вас неко препозна? Зато ставите ПУРГЕ маску и доживите узбудљив осећај да сте неко други, барем на неко време. ЛЕД маска за чишћење за Ноћ вештица - универзална маска за све. ЛЕД маске са застрашујућим или хорор мотивима, у сваком случају привлаче пажњу буквално на први поглед. На крају крајева, не видите блиставу маску за чишћење или маску лобање сваки дан.

#11 ЛЕД светлећа кравата и ЛЕД лептир машна

лед кравате маске за Ноћ вештица лед неонски лук маска за Ноћ вештица

Ако сте помало конзервативни тип и не журите са смелим маскама или костимима, а идете на журку или дискотеку за Ноћ вештица , ставите ову ЛЕД кравату или ЛЕД лептир машну и тако испуните услов уласка у маску . Или са овом светлећом ЛЕД краватом и овом ЛЕД лептир машном је погодан начин да дођете на журку у духу Ноћи вештица или карневала у маскама , и тако дођете у маски или се једноставно уклопите са другима у карневалским костимима или маскама.

#10 ЛЕД трепћуће рукавице - Скелетон

ЛЕД светлеће скелет рукавице

Ове скелетне рукавице са ЛЕД осветљењем савршене су за забаву за Ноћ вештица , диско или маскиране карневале. Наравно, погодни су и као оригинални поклон . Ако желите да будете цоол и импресионирани, или ако волите да будете у центру пажње, ове ЛЕД рукавице ће свакако привући велику пажњу и најефикасније су у мраку, баш у атмосфери Ноћи вештица :).

#9 СПИДЕРМАН маска за лице

спидерман маска за Ноћ вештица

Да ли желите да будете супер херој са невероватном снагом , издржљивошћу и брзином, а изнад свега, кул и добра особа? Зато буди СПИДЕРМАН! Ова маска Спајдермена од латекса је стога потпуно идеалан и оригиналан избор за Ноћ вештица, карневал, маскенбал, разне журке, рођендане.

#8 БАТМАН - маска за лице

маске за Ноћ вештица у облику батмена

Имамо још једног суперхероја из стрипа и филма - БЕТМАН , који је познат по својој мрачној и мистериозној личности , који се бори против криминала у Готаму. Батман маска вам омогућава да се трансформишете у ову симболичну фигуру и постанете чувар правде на разним костимографским догађајима као што су Ноћ вештица, рејв журке или маскенбал.

#7 Маска за лице - ЈОКЕР

Маска у облику вештица - ЈОКЕР

ХаоЗЗЗЗЗ и непредвидљивост , то су главне одлике иконичног лика, кога ваљда сви знају и по препознатљивом изгледу, а посебно по широком крвавом осмеху који вас не насмеје... Ко је ово? Са овим типом по имену ЈОКЕР је тешко петљати јер никад не знате шта смера. Одлична маска за лице за Ноћ вештица за сваку журку, карневал или мачију забаву или диско.

#6 ЈИГСАВ маска за Ноћ вештица

Ноћ вештица страшна маска за лице слагалица

Дакле, са овом маском ћете дефинитивно савршено представљати свет хорора. Маска ЈИГСАВ ће донети дозу таме и страха и даће вашем лику за Ноћ вештица језив и мистериозан изглед. Јигсав, познат и као Џон Крамер, је измишљени лик из серије хорор филмова „Сав“, дефинитивно спада у популарне маске за Ноћ вештица или за журке или маскенбал.

#5 Спајдермен костим

морф карневалски костим Спајдермена

Али не сви карневалски костими или маске за Ноћ вештица морају бити страшни и сабласни. Костим Спајдермена је подједнако занимљив и погодан и за Ноћ вештица и за карневал . Уосталом, претпостављам да скоро сваки дечак, па чак и мушкарац, жели да постане стрип или прави херој који се бори против зла, брани невине и спасава свет :)

#4 Костим диносауруса за Ноћ вештица

костим диносауруса за Ноћ вештица

Дакле, овај костим се заиста не може превидети :) Костим диносауруса - костим диносауруса на надувавање до 2,2м - КСКСЛ величина као карневалски костим за мушкарца или жену (одрасле) за карневал или Ноћ вештица. Ако овај костим носите у дискотеци или се продајете на улици током празника Ноћи вештица, будите сигурни да ћете изазвати велику буку и велику забаву на било којој забави или прослави.

#3 Маска за главу КОЊА

Маска коњске главе за Ноћ вештица
Да ли сте љути у школи, на послу или на партнера код куће? Све је то готово, ставите маску коња на главу и очешљајте савршену гриву. Осећаш ли то, да? Нема више стреса, груди вам се надимају, срце вам снажно куца - не морате више да бринете о људским свакодневним проблемима, јер сте коњ, и коначно сте слободни ! Маска за ХОРСЕ главу за забаву за Ноћ вештица , дискотеку или рођенданску забаву, свуда са овом маском ћете изазвати смех и забаву.

#2 Костим за Ноћ вештица БАНАНА

костим банана карневалска маска
Ако желите да изгледате оригинално на маскенбалу или само да се забавите на рођенданској забави са пријатељима, овај костим је прави избор. Ако желите да купите смешан костим, овај костим БАНАНА ће бити прави за вас! Костим је погодан и за мушкарце и за жене. Карневалски костим савршено за Ноћ вештица или било коју другу забаву.

#1 Вампирски зуби - Дракула

вампирски зуби за очњаке за забаву за Ноћ вештица

Када се ближи забава за Ноћ вештица , ови вампирски зуби ће бити савршен додатак вампирској одећи. Зуби вампира за Ноћ вештица попут Дракуле су страшни и савршени за било коју рејв забаву, Ноћ вештица, маскенбал или прославу. Залепите их на своје очњаке, нанесите мало црвене боје као лажну крв, и ефекат ће бити савршено убедљив, а можда ће вам неко дозволити да загризете :)