Машина за прављење слаткиша - Носталгиа РЕТРО машина за израду слаткиша

Код: 11-544
7 080 дин 5 400 дин Цена без ПДВ-а: 4 500 дин
распродато Жао нам је, али овај производ је распродат. Овај производ више није доступан.
Да! Испоручујемо у US
Cards

Машина за производњу слаткиша - Носталгиа РЕТРО машина за конац за слаткише код куће. Са произвођачем шећерне вате, можете уживати у шећерној вуни као у забавном парку.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Машина за производњу слаткиша - Носталгиа РЕТРО машина за конац за слаткише код куће. Са произвођачем шећерне вате можете уживати у шећерној вуни као у забавном парку или другој прослави. Са компактном машином која има носталгичан ретро дизајн и веома је једноставна за употребу , можете да правите шећерну вуну у удобности свог дома. Овај незаобилазни произвођач шећерне вате најбоље ће привући очи на дечијим рођенданима и летњим забавама.

Произвођач слаткиша за кућу у ретро дизајну - машина за шећерну вуну

Производња шећерне вате не кошта много, али је вреднија за вашу децу него што мислите. Деца уживају када посећују зоолошки врт, забавне паркове или фестивал. Ако желите да породичне прославе или дечије рођендане учините пријатнијим уз шећерну вуну, набавите овај апарат за производњу слаткиша за свој дом.

машина за шећерне бомбоне памук ретро стил

Ретро дизајн произвођача слаткиша

Поред могућности припреме шећерне вате, творница ће вас на први поглед одушевити својим изгледом, као да се вратила из 50-их година. Можете га користити за прављење шећерне вате како од гранулираног шећера, тако и од разних бомбона. Ово ће вам пружити шарене, веселе шећерне вате. Осим тога, продукција је забавна и њоме ћете обрадовати децу.

машина за шећерну вуну

Једноставна производња памучне вуне

Уређај за производњу слаткиша је веома једноставан за руковање. Само додајте шећер, укључите машину и након што се формирају шећерна влакна, омотајте их око дрвених штапића. Ако желите шећерну вуну у боји, само додајте неколико капи боје за храну.

ретро дизајн машина за шећерну вуну

Лако чишћење и складиштење

Машина је веома компактна и може се раставити , тако да се лако чисти и заузима минимум простора. У паковању је укључена шоља за мерење шећера. Ако желите да направите шећерну вуну за неколико минута и обрадујете своју децу, произвођач слаткиша ће вас сигурно пријатно изненадити.

Спецификација:

  • Лако се чисти
  • Долази са ЕУ адаптером
  • Материјал: АБС
  • Димензије: Ø 31 к 25 цм
  • Тежина: 1,17 кг

Садржај пакета:
1к апарат за шећерну вуну

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене