Парни чистач у микроталасној пећници у облику смешног ЛАДИ карактера

Код: 11-524
1 080 дин 480 дин Цена без ПДВ-а: 400 дин
распродато Жао нам је, али овај производ је распродат. Овај производ више није доступан.
Да! Испоручујемо у US
Cards

Парни чистач у микроталасној пећници у облику смешног ЛАДИ карактера је савршен алат за савршено чишћење ваше микроталасне пећнице.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Парни чистач за микроталасну у облику смешног ЛАДИ карактера је савршен алат за савршено чишћење ваше микроталасне пећнице. Једноставно додајте воду у посуду и укључите микроталасну пећницу на 5 до 8 минута на максималној снази. Гледајте како се пара диже из главе мале фигурице док се буквално загрева од беса. Пара чини накнадно чишћење микроталасне пећнице заиста лаким. Парни чистач је одличан изум који не само да савршено чисти микроталасну пећницу, већ и изгледа лепо. Биће идеалан и као практичан поклон.

Чистач за микроталасне пећнице ЛАДИ на пару

Чистач за микроталасне пећнице ЛАДИ на пару

Чисти од масти, масти и других нечистоћа

Микроталасна пећница се користи у скоро сваком домаћинству. Нико не воли њено прање. То може да нас исцрпи, а посебно да нам одузме много времена. Овај одличан изум ће ценити апсолутно сви. Прање микроталасне пећнице никада није било тако лако. Љута мама испушта пару, захваљујући којој чисти микроталасну пећницу од масти, масти и других нечистоћа. Прљавштина се лако раствара, а додат сирће савршено елиминише бактерије.

љута мама због чишћења микроталасне пећнице паром

Једноставна операција

Зато је микроталасни парни чистач прави алат, који испушта пару након покретања и чисти микроталасну од масти, масти и других нечистоћа. Када користите, само сипајте сирће и воду у посуду за мерење и ставите фигуру у микроталасну. Затим укључите микроталасну пећницу и чишћење може да почне. Када лик пусти сву пару, само отворите микроталасну пећницу и обришите је сувом крпом. Прљавштина ће се растворити и ако у воду додате сирће, елиминисаћете бактерије. Биће чист и спреман за загревање следећег ручка или вечере.

Спецификација:

  • То је забаван поклон
  • Једноставан је за употребу и ефикасан
  • Материјали: АБС
  • Димензије производа: 11 к 8,5 к 13,5 цм
  • Тежина: 90 грама


Садржај пакета:

1к парни чистач за микроталасну пећницу

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене