Бежична невидљива слушалица Агент 008 + Блуетоотх сат

Код: 09-008
24 000 дин Цена без ПДВ-а: 20 000 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Бежична невидљива слушалица Агент 008 + Блуетоотх сат - најновија верзија шпијунске слушалице са квалитетнијим преносом сигнала (смањена бука и побољшана чујност) и опсегом Блуеттотх сигнала до 35 цм. Тренутно најквалитетнији модел шпијунске слушалице

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Бежична невидљива слушалица Агент 008 + Блуетоотх сат - најновија верзија шпијунске слушалице са квалитетнијим преносом сигнала (смањена бука и побољшана чујност) и опсегом Блуеттотх сигнала до 35 цм. Тренутно најквалитетнији модел шпијунске слушалице на тржишту.

Сви знају ситуацију у вашем животу када бисте ценили да вам неко саветује или помогне у тешкој ситуацији и да нико за то не би знао. Погодан је за студенте током тестова, за трговце током пословних преговора и за друге ситуације.

Нова шпијунска слушалица Агент 008 са Блуетоотх сатом револуционарни је уређај који вам омогућава да се повежете са неким на даљину путем свог мобилног телефона или радија и нико неће знати за то. Принцип је прилично једноставан, само уметните у ухо бежичну шпијунску слушалицу која због својих малих димензија није видљива и користите посебно модификовани Блуетоотх сат , а кроз сат се сигнал преноси са мобилног телефона на шпијунску слушалицу. Неопходно је поставити јачину звука телефонског позива на максимум. Микрофон се налази у сату.

Препоручујемо купцима да не купују јефтину имитацију микро бежичне слушалице Мицро Вирелесс преко непроверених продаваца.

Гарантујемо - 24 месеца гаранције. Стручни савет и услуга.

шпијунски блуетоотх сат

Најновији модел микро шпијунске слушалице Агент 008 у комбинацији са Блуетоотх сатом.

Шпијунске слушалице су обликоване тако да се тачно уклапају у бубну опну - тако да нису уочљиве . Направљен је од нетоксичног материјала. Продаје се шпијунска бежична слушалица са блуетоотх сатом по повољној цени коју можете купити на мрежи у нашој е-продавници. Погледајте нашу понуду и пронађите оно што тражите .

микро наушница са сатом


Карактеристике шпијунске слушалице
• Професионални дизајн, одличан квалитет звука
• Ергономски дизајн, удобно руковање
• Батерија:
1,55 В (337 СР 416СВ), радни век батерије до 5 сати
• Димензије: 3к5к7мм
• Радна фреквенција: све фреквенције


Додаци бежичне шпијунске слушалице
- Шпијунска слушалица агент 008
- Блуетоотх сат
- Блуетоотх адаптер за пуњење сата

невидљива слушалица

!!! Продавац није одговоран за злоупотребу ових производа у незаконите сврхе. Пре употребе, важно је упознати се са условима (исправни, технички рецепти, проглашења итд.) За рад са производима у земљи !!!

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене