ГСМ оловка детектор грешака

Код: 09-002
5 280 дин Цена без ПДВ-а: 4 400 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

ГСМ оловка за откривање грешака на продају по повољној цени коју можете купити на мрежи у нашој е-трговини. Погледајте нашу понуду и пронађите оно што тражите.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

То је оловка која служи као ГСМ детектор, било да се грешке или било који бежични сигнал налазе у вашем дому, канцеларији или на другим местима. Ова специјално дизајнирана оловка такође открива ако ваш мобилни телефон није прислушкиван. Ако оловка ухвати емитовани сигнал, жута ЛЕД лампица ће почети трептати (сијати).

Овај уређај ради на свим ГСМ фреквенцијама, укључујући бежичне камере. Можете лако пронаћи да ли неко у вашем подручју разговара телефоном или је ваш телефон под нечијом манипулацијом. Трептање мора бити непрекидно најмање око једног минута или више, а још је сигурније да се путем вашег телефона шаљу подаци или аудио сигнал.

гсм детектор плоштиц перо

ГСМ детектор оловке , бежични уређај открива фреквенције 900/1200/1300 и 2400/2600 / 3000МХз. Открива бежичне сигнале у домету од 10 метара. Ваша приватност је већ заштићена, ништа вас неће изненадити. Оловка такође има УВ светло за проверу новчаница. Што се више приближавате ВФ сигналу, обојена светлост ће бити јача. ГСМ оловка за откривање грешака на продају, можете купити путем Интернета у нашој е-продавници по прихватљивој цени. Погледајте нашу понуду и пронађите оно што тражите.


Спецификација ГСМ оловке за откривање грешака:

1. Батерија: 4,5 В, користећи ЛР-44 к 3 ком (укључено)
2.Детективни излаз: ЛЕД бљеска (ЛЕД лампица у боји)
3. Титул индуктивне детекције: 100МХз ~ 3ГХз (уређај такође хвата фреквенцију испод 900МХз, али предајник мора имати најмање 200 мА зрачења)
4.Радна потрошња: 30уА
5. Трепћућа ЛЕД струја: 1мА
6.Упуте за рад
7. Димензије детектора: 146к 10 мм Φ. компактне величине
8. Димензије пакета: компактна величина 178к38к18мм

!!! Продавац није одговоран за злоупотребу ових производа у незаконите сврхе. Пре употребе, важно је упознати се са условима (право, технички прописи, обавештења итд.) За рад са производима у земљи !!!

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене