ГСМ РФ детектор грешака

Код: 09-003
5 760 дин Цена без ПДВ-а: 4 800 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

ГСМ детектор грешака на продају можете купити путем Интернета у нашој е-трговини по прихватљивој цени. Погледајте нашу понуду и пронађите оно што тражите.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Зашто смо Најбољи?

Преко 35.000 ИТ претплатници Преко 1.000 ИТ видео рецензије 10 милиона погледа
Профессионал консултантске услуге
Тржишни лидер већ 12 година
Сви производи тестирамо

Опис производа

ГМС РФ детектор грешака је уређај који служи као ГСМ детектор, било да се ради о грешкама или било ком бежичном сигналу у вашем дому, канцеларији или на другим местима.

Овај посебно дизајнирани уређај такође открива ако ваш мобилни телефон није прислушкиван. Ако уређај ухвати емитовани сигнал, почеће да звижди или да вибрира и зелене ЛЕД лампице ће се упалити да сијају у складу са интензитетом сигнала.

ГСМ детектор ради на свим ГСМ фреквенцијама, укључујући бежичне камере. Можете лако пронаћи да ли неко у вашем подручју разговара телефоном или је ваш телефон под нечијом манипулацијом. Трептање, звиждање или вибрирање мора бити непрекидно најмање око 1 минут или више, а још је сигурније да се путем вашег телефона шаљу подаци или аудио сигнал. Уређај може без проблема да открије бежичне камере, грешке у слушању или друге бежичне уређаје. ГСМ детектор на продају можете купити путем Интернета у нашој е-продавници по прихватљивој цени. Погледајте нашу понуду и пронађите оно што тражите.

гсм детектор

Уређај такође подржава повезивање слушалица у случају да је потребно да извршите нечујно откривање, што значи без звука. Опсег детекције ГСМ сигнала је до 10 М (у зависности од јачине детектованог ГСМ сигнала).

Фреквенцијски опсег: 860-965МХЗ (ГСМ); 1805-1880 МХз (ДЦС); 1930-1990 МХз (ПЦС)

!!! Продавац није одговоран за злоупотребу ових производа у незаконите сврхе. Пре употребе, важно је упознати се са условима (право, технички прописи, обавештења итд.) За рад са производима у земљи !!!

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене