ГСМ РФ детектор грешака

Код: 09-003
5 760 дин Цена без ПДВ-а: 4 800 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

ГСМ детектор грешака на продају можете купити путем Интернета у нашој е-трговини по прихватљивој цени. Погледајте нашу понуду и пронађите оно што тражите.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

ГМС РФ детектор грешака је уређај који служи као ГСМ детектор, било да се ради о грешкама или било ком бежичном сигналу у вашем дому, канцеларији или на другим местима.

Овај посебно дизајнирани уређај такође открива ако ваш мобилни телефон није прислушкиван. Ако уређај ухвати емитовани сигнал, почеће да звижди или да вибрира и зелене ЛЕД лампице ће се упалити да сијају у складу са интензитетом сигнала.

ГСМ детектор ради на свим ГСМ фреквенцијама, укључујући бежичне камере. Можете лако пронаћи да ли неко у вашем подручју разговара телефоном или је ваш телефон под нечијом манипулацијом. Трептање, звиждање или вибрирање мора бити непрекидно најмање око 1 минут или више, а још је сигурније да се путем вашег телефона шаљу подаци или аудио сигнал. Уређај може без проблема да открије бежичне камере, грешке у слушању или друге бежичне уређаје. ГСМ детектор на продају можете купити путем Интернета у нашој е-продавници по прихватљивој цени. Погледајте нашу понуду и пронађите оно што тражите.

гсм детектор

Уређај такође подржава повезивање слушалица у случају да је потребно да извршите нечујно откривање, што значи без звука. Опсег детекције ГСМ сигнала је до 10 М (у зависности од јачине детектованог ГСМ сигнала).

Фреквенцијски опсег: 860-965МХЗ (ГСМ); 1805-1880 МХз (ДЦС); 1930-1990 МХз (ПЦС)

!!! Продавац није одговоран за злоупотребу ових производа у незаконите сврхе. Пре употребе, важно је упознати се са условима (право, технички прописи, обавештења итд.) За рад са производима у земљи !!!

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене