Нова шпијунска слушалица Агент 008 + Блуетоотх огрлица 4В

Код: 09-007
16 200 дин Цена без ПДВ-а: 13 500 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
+

Продаје се нова шпијунска слушалица Агент 008 + Блуетоотх огрлица 4В по одличној цени коју можете купити на мрежи у нашој е-продавници. Гаранција шпијунске слушалице - 24 месеца.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Нова шпијунска слушалица Агент 008 + Блуетоотх Ултимате Блацк Едитион модел ВЕРИЗОН - нова верзија шпијунске слушалице са повећаним квалитетом преноса сигнала (смањена бука и побољшана чујност) и Блуетоотх сигналом од 35 цм.

Данас је овај уређај најквалитетнији модел шпијунске слушалице на тржишту - УЛТИМАТЕ БЛАЦК ЕДИТИОН ВЕРИЗОН појачало до 4 В

Сви знају ситуацију у вашем животу када бисте ценили да вам неко може саветовати или помоћи у тешкој ситуацији, а да нико за то не зна. Направљен је за студенте током тестирања, испита, трговце током пословних састанака и за друге ситуације.

Шпијунска слушалица са Блуетоотх огрлицом је револуционарни уређај који вам омогућава даљинско повезивање са неким помоћу вашег мобилног телефона или воки-токија, али а да нико за то не зна. Принцип је прилично једноставан, само убаците бежичну шпијунску слушалицу у ухо које је са својим малим величинама готово невидљиво и окачите Блуетоотх огрлицу преко које се сигнал преноси са мобилног телефона на шпијунску слушалицу. Неопходно је поставити јачину звука у телефону на максимум.

топло препоручујем то

Купцима препоручујемо да не купују јефтине имитације шпијунске слушалице лошег квалитета преко непроверених продаваца.

Гаранција шпијунске слушалице - 24 месеца. Стручни савети и услуге.

шпијунски слушни апарат УЛТИМАТЕ БЛАЦК
Нови модел шпијунске слушалице УЛТИМАТЕ БЛАЦК развијен је у врхунским лабораторијама у САД-у

Шпијунске слушалице су обликоване тако да се уклапају у бубну опну - да би биле неупадљиве. Направљен је од нетоксичног материјала. Продаје се бежична шпијунска слушалица са блуетоотх огрлицом по одличној цени коју можете купити на мрежи у нашој е-продавници. Погледајте нашу понуду и пронађите оно што тражите.

Шпијунски агент за слушалице 008

Карактеристике шпијунских слушалица

• Професионални дизајн, одличан квалитет звука
• Ергономски дизајн, удобно руковање
• Батерија: 1,55В (СР 416СВ 337) Трајање батерије до 4 сата
• Димензије: 3к5к7мм
• Радна фреквенција: све фреквенције

Пакет садржи:

- Професионална шпијунска слушалица Агент 008
- Огрлица са Блуетоотх слушалицама модел УЛТИМАТЕ БЛАЦК ВЕРИЗОН 4В

- Батерија: 1,55 В
- УСБ кабл
- Адаптер за пуњење блуетоотх огрлице
- Упутство

шпијунски слушни апарат

Зашто купити шпијунску технологију преко наше радње?

Директни смо увозник и дистрибутер шпијунске технологије са дугогодишњим искуством. Наше захтеве у вези са прерадом и побољшањем производа консултујемо директно са произвођачем. Сваки производ укључен у продају проћи ће контролу квалитета уласка и тек након тога се сврстава у нашу понуду шпијунских производа.

Наши тестови показују да је наша продата техника ефикаснија и да има дужи век трајања у поређењу са конкурентним производима. У случају неочекиваних техничких проблема, покушавамо хитно да решимо ситуацију према задовољству купаца.

Дискусија о производу (1)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Moh

Да ли ова ставка само блокира разговор упарен са саговорником.

Mohd Hazhar Yaacob одговорити

Желим да будем сигуран да овај уређај може да слуша разговоре корисника мобилне мреже у близини са овог уређаја. Поред мобилног телефона на мобилни телефон, воки-токи на воки-токи, као и мобилни телефон на кућну телефонску линију. Да ли је ово алат оно на шта мислим. Ако тако функционише, волео бих да га имам одмах. Молим обратите пажњу
Хвала вам.

Преведено са: ms
0
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене