Професионални преносни бежични детектор шпијуна

Код: 09-034
15 480 дин Цена без ПДВ-а: 12 900 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Професионални преносни бежични детектор шпијуна (видео и аудио) одличан сигурносни алат за заштиту приватности и ваше сигурности

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Професионални преносни бежични детектор шпијуна (видео и аудио) одличан сигурносни алат за заштиту приватности и ваше сигурности. Будите сигурни да вас нико не гледа, нико не покушава да дође до тајних података који би вам могли наштетити. Најновији шпијунски детектор открива било који извор грешака, скривених камера и других шпијунских уређаја.

анти шпијунски детектор

Технологија која се користи у бежичном детектору шпијуна омогућава вам да откријете било коју замку. Управљање је врло једноставно , само окрените дугме и детектор ће започети свој рад. Након тренутка ће открити све уређаје који раде на бази радио таласа. За већу тачност претраживања детектор је опремљен финим подешавањем и приказом десет ЛЕД индикатора који показују колико сте удаљени од извора.

бездротови детектор Плоштицова

Спецификације:

Фреквенција: 1 МХз - 8000 МХз, основни опсег детекције 20 МХз, 6000 МХз
Подручје одговорности: 10-20 м
Начин индикације: 10-степени ЛЕД тракасти графикон (са све већим звуком аларма)
Напајање: 9В батерија (укључена)
Време рада: 120 минута
Главне димензије производа: 120к62к23мм (ДкШкВ)

Садржај пакета:

  • Детектор против шпијунаже
  • Батерија
  • Антена
  • Упутство

Зашто купити шпијунску технологију од нас?

Директни смо увозник и дистрибутер шпијунске технологије са дугогодишњим искуством. Наше захтеве у вези са прерадом и усавршавањем понуђених производа консултујемо директно са произвођачем. Сваки производ који укључимо у продају мора проћи контролу квалитета улаза, а тек тада је укључен у нашу понуду шпијунских производа.

Наши тестови показују да продајемо технику која је ефикаснија и има дужи век трајања у односу на конкурентске производе. У случају неочекиваних техничких проблема, трудимо се да ситуацију хитно решимо према задовољству купаца.

!!! Продавац није одговоран за злоупотребу ових производа у незаконите сврхе. Пре употребе, важно је упознати се са условима (право, технички прописи, обавештења итд.) За рад са производима у земљи !!!

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене