Снимач гласа скривен у привеску за кључеве са меморијом од 16 ГБ + гласовном активацијом

Код: 09-063
9 480 дин Цена без ПДВ-а: 7 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Снимач гласа скривен у привеску за кључеве са меморијом од 16 ГБ + гласовном активацијом, згодан је снимач звука компактне величине.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Снимач гласа скривен у привеску за кључеве са меморијом од 16 ГБ + гласовном активацијом, згодан је снимач звука компактне величине. Дизајниран да буде неупадљив. Током снимања не емитује никакав звук или светлост, што га осигурава. Да ли често држите предавања на разним догађајима? Треба да снимите разговор неупадљиво и непримећено? Да ли увек желите да имате диктафон при руци? Снимач звука ће вам помоћи у било којој ситуацији. Уређај за пресретање преслушавача ради у два режима .

Режим аудио активације снимит ће изговорену ријеч само ако учесници заиста говоре, у супротном ће се пребацити у режим приправности. Режим непрекидног снимања се непрекидно снима у интервалима од 60 минута. Пребацивање режима је интуитивно помоћу дугмета за помицање н. Када се дугме притисне на горе, тада се режим активира звуком или гласом. Када се дугме притисне у средишњи положај, уређај чува снимак и ИСКЉУЧУЈЕ СЕ. А када се дугме притисне у доњи положај, тада се поново активира режим непрекидног снимања. Диктафон се напаја преко уграђеног адаптера, тако да не морате бринути о батеријама. Може да ради у режиму пуног пуњења око 60 сати у режиму активираног звуком и око 6 сати у режиму непрекидног снимања, тако да је увек спреман када вам затреба. Уређај са прислушкивањем је наравно компатибилан са Мац-ом и Виндовс-ом.

скривени диктафон у привезу за кључеве

Паметни диктафон налази своју употребу код широког спектра људи и има мноштво квалитетних карактеристика. Ако капацитет батерије падне на критични ниво, аутоматски ће сачувати звук пре него што га искључи . Такође има интелигентно смањење шума - брзину снимања до 192 кбпс. За пренос датотека између диктафона и рачунара није вам потребан додатни софтвер - једноставно их повежите УСБ каблом и пренесите датотеке. Да бисте репродуковали снимљени звук, једноставно искључите и прикључите слушалице у прикључак од 3,5 мм. Никада не ризикујте да изгубите важан разговор, предавање или други аудио материјал.

Техничке спецификације:

  • Фреквенција: Мп3- 8КХз-48Кхз 320Кбпс, 32КХз - 48КХз 48Кбпс - 192Кбпс
  • ВМА: 32Кхз-48Кхз 48Кбпс-192Кбпс
  • Меморија: 16 ГБ
  • Улаз: Мицро УСБ
  • Компатибилни системи: Виндовс, Мац, Линук

Садржај пакета:

1к снимач звука у привеску за кључеве
1к УСБ кабл
1к слушалице
1к приручник

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене