Шпијунска слушалица Агент 007 + Блуетоотх оловка

Код: 09-009
18 000 дин Цена без ПДВ-а: 15 000 дин
распродато Жао нам је, али овај производ је распродат. Овај производ више није доступан.
Да! Испоручујемо у US
Cards

Продајете шпијунску слушалицу са Блуетоотх оловком, коју можете купити на мрежи у нашој е-продавници по прихватљивој цени. Погледајте нашу понуду и пронађите оно што тражите.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Свима је позната ситуација у вашем животу када бисте схватили да можете да се обратите некоме, да затражите помоћ у тешкој ситуацији, а да нико за то не зна. Направљен је за студенте током тестирања, трговце током пословних састанака и за друге ситуације.

Шпијунска слушалица Агент 007 са Блуетоотх оловком је револуционарни уређај који вам омогућава даљинско повезивање са неким преко вашег мобилног телефона или радија, али без да ико зна за то. Принцип је прилично једноставан, довољно је убацити бежичну шпијунску слушалицу у ухо, а захваљујући својој малој величини заиста није видљива и користити посебно дизајнирану Блуетоотх оловку преко које се бежично преноси сигнал у ухо, и онда се сгнал претвара у глас. Индукцијска основа је неопходна за повезивање са вашим мобилним телефоном (путем кабла). Неопходно је поставити јачину звука телефонског позива на максимум.

Шпијунска слушалица је дизајнирана да се тачно уклапа у уво - то значи да су потпуно неупадљиве. Направљен је од неисправног материјала. Бежична шпијунска слушалица - са Блуетоотх оловком на продају, можете да купите на мрежи у нашој е-продавници по прихватљивој цени. Погледајте нашу понуду и пронађите оно што тражите.

бежична слушалица


Особине шпијунске слушалице
• Професионални дизајн, одличан квалитет звука
• Ергономски дизајн, удобна манипулација
• Батерија: 1,55 В (337 СР 416СВ) Трајање батерије до 5 сати
• Димензије: 3к5к7мм
• Радна фреквенција: све фреквенције


Додаци шпијунске слушалице
- Шпијунска слушалица агент 007
- Блуетоотх оловка
- Блуетоотх адаптер за пуњење оловке

бежичне слушалице

!!! Продавац није одговоран за злоупотребу ових производа у незаконите сврхе. Пре употребе, важно је упознати се са условима (право, технички прописи, обавештења итд.) За рад са производима у земљи !!!

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене