Шпијунска слушалица - Индукциона петља са 9В батеријом

Код: 09-006
9 000 дин Цена без ПДВ-а: 7 500 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Шпијунска слушалица - Индукциона петља са 9В батеријом можете купити на мрежи у нашој е-продавници. Погледајте нашу понуду и пронађите оно што тражите.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Шпијунска слушалица - Индукциона петља са 9В батеријом - свима је позната ситуација у вашем животу када бисте ценили да вам неко може саветовати или помоћи у тешким ситуацијама, а да нико за то не зна. Направљен је за студенте током тестирања, испита, трговце током пословних састанака и за друге ситуације

Невидљива шпијунска слушалица Агент 008 је револуционарни уређај који вам омогућава даљинско повезивање са неким помоћу вашег мобилног телефона или воки-токија, али без да ико зна за то. Принцип је прилично једноставан, само уметните бежичну шпијунску слушалицу у ухо, које је са својим малим величинама готово невидљиво, окачите индукциону петљу на врат кроз коју се сигнал индуктивно преноси бежично у слушалицу, где се сигнал претвара у глас . Индукциона петља мора бити повезана каблом на ваш мобилни телефон кроз улаз за слушалице. Неопходно је поставити јачину звука у телефону на максимум. У исто време морате да користите 2к 9В батерију за ефикасан пренос сигнала на шпијунску слушалицу.

Купцима препоручујемо да не купују јефтине имитације шпијунске слушалице лошег квалитета преко непроверених продаваца.

Гаранција шпијунске слушалице - 24 месеца. Стручни савети и услуге.

Шпијунске слушалице су обликоване тако да се уклапају у бубну опну - да би биле неупадљиве. Направљен је од нетоксичног материјала. Невидљива шпијунска слушалица Агент 008 на продају по одличној цени коју можете купити на мрежи у нашој е-продавници. Погледајте нашу понуду и пронађите оно што тражите.

невидљива шпијунска слушалица

Карактеристике шпијунске слушалице
• Професионални дизајн, одличан квалитет звука
• Ергономски дизајн, удобно руковање
• Батерија: 1,55В (СР 416СВ 337) Трајање батерије до 5 сати
• Димензије: 3к5к7мм
• Радна фреквенција: све фреквенције


Додаци за шпијунске слушалице
- Шпијунска слушалица
- Батерија: 1,55 В
- Спољни микрофон
- Индукциона петља на врату
- Јацк конектор за мобилни телефон
- Приручник на ЕН језику
- потребна су 2 комада 9В батерија (нису укључене)

шпијунска слушалица

Зашто купити шпијунску технологију преко наше радње?

Директни смо увозник и дистрибутер шпијунске технологије са дугогодишњим искуством. Наше захтеве у вези са прерадом и побољшањем производа консултујемо директно са произвођачем. Сваки производ укључен у продају проћи ће контролу квалитета уласка и тек након тога се сврстава у нашу понуду шпијунских производа.

Наши тестови показују да је наша продата техника ефикаснија и да има дужи век трајања у поређењу са конкурентним производима. У случају неочекиваних техничких проблема, покушавамо хитно да решимо ситуацију према задовољству купаца.

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (1)

30%
30%
Denis

Искуство

Бакарни кабл који се налази око врата мора бити сувише близу уха (или слушалице у њему) да би се чуо звук, није вредан новца
Преведено са: sk