Преводилац гласа путем Блуетоотх слушалица ВТ2 Плус - превод у реалном времену

Код: 70-001
35 880 дин 32 280 дин Цена без ПДВ-а: 26 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Преводилац гласа путем Блуетоотх слушалица ✅ ВТ2 Плус је апсолутно јединствени преводилац за двосмерно превођење гласа у реалном времену у свету.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Преводилац гласа путем Блуетоотх слушалица ВТ2 Плус је апсолутно јединствени преводилац за двосмерно превођење гласа у реалном времену у свету. Бежичне слушалице са интелигентним преводиоцем који доносе револуцију у комуникацији, без обзира на језичке баријере. Ово је први светски преводилац за говор са вештачком интелигенцијом за тренутно превођење у реалном времену директно кроз ваше слушалице , без потребе за директним превођењем путем паметног телефона. Овај најбољи мрежни преводилац говора доводи у везу најсавременији алгоритам гласа и технологију машинског превођења. ВТ2 Плус редефинисао је преводиоце на значајан и иновативан начин, доносећи нове могућности својим корисницима и компанијама на тржишту. Уређај тренутног преводиоца који ваш изглед мења у комуникацију и путовања по свету, ако требате нешто да преведете. Нема више скупог тумача за језик или гоогле преводиоца.

ВТ2 преводилац је апсолутна новина и један од најбољих производа године

онлајн превод преко слушалица апликације вт2 плус

Преводилац подржава превођење на 36 језика (укључујући 84 различита акцента)

Списак свих тренутно подржаних језика превода можете пронаћи овде:

Арапски, енглески, бугарски, кинески, чешки, дански, фински, француски, грчки, хебрејски, хинди, холандски, хрватски, мађарски, индонежански, јапански, кантонски, каталонски, корејски, малајски, немачки, норвешки, пољски, португалски, румунски, Руски, шпански, словачки, словеначки, шведски, италијански, тамилски, телугу (Индија), тајландски, турски, вијетнамски

Можете одабрати до 13 различитих акцената на енглеском језику (САД, Аустралија, Канада, Велика Британија итд.). Такође на шпанском језику имате до 20 различитих акцената (Шпанија, САД, Доминиканска Република, Мексико, Венецуела итд.) Можете одабрати до 15 различитих акцената на арапском (Уједињени Арапски Емирати, Египат, Израел, Мароко итд.) .

в2т преводилац за језик

Промо ВИДЕО за ВТ2 преводилац

апп мобилни преводилац кроз вт2 плус слушалице

Доступна су 3 начина превођења

Аутоматски режим

Овај режим ради на принципу тренутног превођења помоћу 2 блуетоотх слушалице ( идеално у мирнијем окружењу без буке околине ). Све што кажете аутоматски се преводи директно на задати језик, а звучни превод добијате кроз уметнуту слушалицу. Тако можете угодно комуницирати без потребе за директним превођењем путем паметног телефона . Сва ваша комуникација се, наравно, приказује и архивира у апликацији путем мобилног телефона, где такође можете проверити исправно препознавање вашег гласа. Погодно за дуже разговоре, пословне састанке.

Ручни начин рада

Овај режим ради на принципу тренутног превођења помоћу 2 блуетоотх слушалице ( идеално за комуникацију са особом у бучном окружењу ). За превод, само додирните директно Блуетоотх слушалице (које активирају превод) и тада се све што изговорите аутоматски преведе директно на задати језик и добијете превод звука путем уметнуте слушалице. Тако можете комфорно комуницирати без потребе за директним превођењем путем паметног телефона . Сва ваша комуникација се, наравно, приказује и архивира у апликацији путем мобилног телефона, где такође можете проверити исправно препознавање вашег гласа.

Говорни режим

Овај режим функционише на принципу тренутног превођења помоћу 1 блуетоотх слушалица и телефона ( идеално за кратко разговор лицем у лице са другом особом ). Друга особа са којом комуницирате разговараће директно са вашим паметним телефоном и аутоматски ће бити преведена директно на ваш изабрани језик, а ви ћете добити аудио превод путем уметнуте слушалице. Дакле, можете да комуницирате без потребе да слушалицу користите од стране особе коју не познајете (што вероватно није прикладно и љубазно), довољно је ако имате само једну убачену слушалицу. Сва ваша комуникација се, наравно, приказује и архивира у апликацији путем мобилног телефона, где такође можете проверити исправно препознавање вашег гласа.

Коришћење преводиоца ВТ2 Плус је прилично једноставно, само преузмите слободно доступну апликацију „ВТ2 Плус“ (иОС, Андроид) на свој мобилни телефон, да бисте је упарили са слушалицом путем Блуетоотх везе (мин. Блуетоотх верзије 4.2 и новије), а затим двоје људи ће ставити једну слушалицу у уво и могу одмах да комуницирају. Принцип комуникације је да говорите на свом језику, а друга особа ће у слушалици чути превод на свој задати језик. Стога права комуникација лицем у лице више неће представљати проблем. Револуционарни преводилац наћи ће своју употребу током путовања, пословног путовања, посете међународним продавницама или хотелима и у многим другим приликама где је препрека комуникација на страном језику

ВТ2 Плус је освојио престижну награду за дизајн 2018 за свој одличан дизајн
 
Награде ВТ2

Представи се свету!

Када путујете у иностранство, нема ништа горе од заглављивања на непознатом месту без могућности ефикасне комуникације. Са ВТ2 Плус никада се нећете наћи у таквој ситуацији, јер обезбеђује природну комуникацију у реалном времену без употребе руку. Уроните у локалну културу током путовања, отворено се изразите и створите значајније везе са људима које упознате.

гласовни преводилац вт2 плус

Тренутна активација - преводилац спреман за употребу у било ком тренутку

ВТ2 Плус је јединствен у својој технологији обраде сигнала, која се разликује од осталих конкурената на тржишту. За комуникацију није потребно активирати телефон или друга особа не мора да преузме паметну апликацију. Све што вам је потребно за комуникацију је да сте обоје ставили бежичну слушалицу у уво, а ВТ2 ће се побринути за удобан превод.

преводилац текста и реченица ВТ2 плус слушалице

Интелигентни ОН-ТХЕ-ГО алгоритам

Главни алгоритам омогућава комуникацију чак и у најбучнијем спољном окружењу. Уз аутоматско откривање гласа и преузимање сигнала, ВТ2 пружа апсолутну комуникацију без руку на разним језицима .
Комуникација у иностранству биће вам лака, без обзира на језичке баријере.

мрежни превод гласа вт2 плус

Двоструко смањење шума - свака реч је битна!

Заснован на алгоритмима и смањење шума омогућава ВТ2 Плус да има до 95% тачности при превођењу , што ваш разговор са странцем чини потпуно природним.

гласовни превод вт2 плус слушалица

Вишејезична подршка уз глобализацију

ВТ2 Плус тренутно подржава 36 језика и 84 дијалекта , који ће бити додати и ажурирани у будућности.

Подршка за језик ВТ2 Плус

Дуго трајање батерије - дуже него што вам треба!

ВТ2 пружа до 5 сати трајања батерије по једном пуњењу, преко 12 сати трајања батерије са кућиштем за пуњење - доцк станица и до 30 дана у режиму мировања.

ВТ2 плус торбица за пуњење за превод

Будите запањени ВТ2 Плус!

Режими интеракције уграђени у ВТ2 Плус испуњавају све захтеве за остварење снова. Пружа јединствено и беспрекорно искуство комуникације.

електронске слушалице вт2 плус


Једнократна инвестиција!

Коришћењем ОТА технологије (бежичним путем), ВТА2 Плус подржава надоградње путем интернета, чије ажурирање траје само до 3 минута и за софтвер и за хардвер.
Развој се неће завршити, а преводилац ће наставити да пружа најбољу технологију за кориснике, па чак и да усавршава превод.


најбољи онлајн преводилац вт2

Дизајниран за дељење!

Дизајн ВТ2 Плус заснован је на идеји „дељења“. Без обзира да ли путујете током празника или пословног путовања, када се укаже прилика да започне комуникацију са странцем, понудите му једну од слушалица и започните природну комуникацију на један од најлакших начина.

преводилац у ухо вт2 плус

вт2 преводилац како се користи

Карактеристике:

плус Одличан дизајн
плус Трајање батерије до 12 сати
плус Аутоматско повезивање
плус Више од 36 језика и акценти за сваки језик
плус Компатибилан за иОС и Андроид
плус Тачност превода 95%

Спецификације:

Производ: Преводилац ВТ2 Плус
Бела боја
Језичка подршка: 36
Подршка: Блуетоотх 4.2 и новији (веза са мобилном апликацијом)
Пуњење батерије: Литијум полимер / 90 минута
Трајање батерије до 15 сати / за 3 пуњења са прикључне станице
Подршка система: иОС 11.0 / Андроид 7.0 и новије верзије
Напон: ДЦ 5 + / 0,25 В
Напајање: 110 мА (слушалице) 320 мА (прикључна станица)
Димензије производа: Дужина: 20 мм / Ширина: 10 мм / Висина: 35 мм
Димензије паковања: Дужина: 75 мм / Ширина: 75 мм / Висина: 36 мм
Нето тежина производа: 93,5г
Бруто тежина производа: 404г
Радна температура: 0 - 35 ° Ц

Пакет садржи:

1к главна Блуетоотх слушалица
1к гостињска блуетоотх слушалица
1к пуњива прикључна станица
1к УСБ кабл за напајање
1к торба за одлагање
2к кука за уши
6к наушници
1к Корисничко упутство

садржај слушалице за превод вт2

Дискусија о производу (10)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Yef

Преводилац гласа путем Блуетоотх слушалица ВТ2 Плус - превод у реалном времену

Yefim Khaikin одговорити

Да ли су слушалице довољне или вам треба паметни телефон?

Преведено са: ru
Cool Mania

Преводилац гласа путем Блуетоотх слушалица ВТ2 Плус - превод у реалном времену

Mario Bruchanik одговорити

Здраво
Наравно, потребан вам је паметни телефон да бисте инсталирали апликацију :)

Преведено са: ru
Kim

Преводилац гласа путем Блуетоотх слушалица ВТ2 Плус - превод у реалном времену

Да ли се може користити са било којим паметним телефоном?

Преведено са: es
Cool Mania

Преводилац гласа путем Блуетоотх слушалица ВТ2 Плус - превод у реалном времену

Mario Bruchanik одговорити

Здраво
Да наравно:)

Преведено са: es
Vla

Преводилац гласа путем Блуетоотх слушалица ВТ2 Плус - превод у реалном времену

Да ли се преводи на местима где нема интернет везе? Или не ради ништа без СИМ картице и везе са мрежом за пренос података? Хвала унапред на објашњењу.

Преведено са: cs
Cool Mania

Преводилац гласа путем Блуетоотх слушалица ВТ2 Плус - превод у реалном времену

Mario Bruchanik одговорити

Добар дан
Интернет веза је наравно неопходна. Или преко мобилне приступне тачке директно са вашег мобилног телефона или локалне Ви-Фи мреже.

Преведено са: cs
Анн

О преводу

Да ли сам добро разумео да се само два језика могу превести са руског на енглески и кинески?

Преведено са: ru
Cool Mania

Преводилац гласа путем Блуетоотх слушалица ВТ2 Плус - превод у реалном времену

Mario Bruchanik одговорити

Здраво
Да тачно:)

Преведено са: ru
Pat

Разговор

Patrick Bouthier одговорити

Можемо ли користити овај преводилац без давања слушалица другој страни?
Као таксиста
У хотелу
У ресторану

Преведено са: fr
Cool Mania

Преводилац гласа путем Блуетоотх слушалица ВТ2 Плус - превод у реалном времену

Mario Bruchanik одговорити

Здраво
Да, могуће је да ћете само ви имати ове слушалице и други људи ће разговарати са вашим телефоном.

Преведено са: fr
Rol

објава

Да ли постоји упутство за употребу на француском?

Преведено са: fr
Cool Mania

Преводилац гласа путем Блуетоотх слушалица ВТ2 Плус - превод у реалном времену

Mario Bruchanik одговорити

Здраво
да, јесте

Преведено са: fr
FRA

Тимекеттле ВТ2 ХЕАДСЕТ БТ ТРАНСЛАТОР

Да ли је производ погодан за Аппле Ипхоне КСС иОС 13.3
а за превод на словеначки?
Хвала вам на одговору

Преведено са: fr
Cool Mania

Преводилац гласа путем Блуетоотх слушалица ВТ2 Плус - превод у реалном времену

Mario Bruchanik одговорити

Здраво
Да, наравно да ће радити са вашим паметним телефоном, а превод на словеначки је такође подржан.

Преведено са: fr
Rom

Комбиновање ВТ2 Плус комплета

Да ли је могуће комуницирати са четири и више људи који имају неколико комплета.

Преведено са: pl
Cool Mania

Преводилац гласа путем Блуетоотх слушалица ВТ2 Плус - превод у реалном времену

Mario Bruchanik одговорити

Здраво
Да, можете да повежете 2 комплета тако да 4 особе могу да комуницирају у исто време.

Преведено са: pl
Teo

Информације

Teoltis Cristinel одговорити

Добро јутро Који телефони су компатибилни са ВТ2 ПЛУС системом за превођење слушалица, на пример, Самсунг Галаки С9 С9+ могу да се прилагоде, на њих можете преузети вт2 плус апликацију за превод на румунски енглески и обрнуто

Преведено са: ro
Cool Mania

Преводилац гласа путем Блуетоотх слушалица ВТ2 Плус - превод у реалном времену

Mario Bruchanik одговорити

ЗДРАВО
Да, сигурно је компатибилан

Преведено са: ro
Ald

Користите

Aldea ciprian одговорити

Здраво, имам и питање за телефоне самсунг ј4+ и хуавеи п9 лите и хуавеи п30 про, да ли могу да преузмем апликацију и започнем разговор преко слушалица?? Хвала

Преведено са: ro
Cool Mania

Преводилац гласа путем Блуетоотх слушалица ВТ2 Плус - превод у реалном времену

Mario Bruchanik одговорити

Здраво
Да, могуће је користити са овим паметним телефонима.

Преведено са: ro
Mar

Преводилац гласа преко блуетоотх слушалица ВТ2 Плус - Превод у реалном времену

Добар дан,
Хтео бих да питам где се може испробати овај уређај.

Преведено са: sk
Cool Mania

Преводилац гласа путем Блуетоотх слушалица ВТ2 Плус - превод у реалном времену

Mario Bruchanik одговорити

Здраво, наравно могуће је у нашој експозитури на тргу у ББ. Обавезно дођите и уверите се :)

Преведено са: sk
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (11)

98%
11×
100%
medo

медо

Да ли би ми помогло да слушам курс на ИоуТубе-у?
.

.

Преведено са: ar
90%
Anamaria

Преводилац гласа путем Блуетоотх слушалица ВТ2 Плус - превод у реалном времену

Сасвим добар превод
мора се говорити спорије

4

Преведено са: hr
100%
Елена

За лењиве

Невероватно! Фантазирао о томе. Испоставило се да у стварности постоји.
Преведено са: ru
100%
Zygmunt

ВТ2 Плус

СУПЕР уређај, препоручујем га
Преведено са: pl
100%
Starykontynent

Слушалице за преводиоце.

Преводи јасно и добро, користим га у свакој прилици.
Мало неприкладно у уху.
Преведено са: pl
95%
Pepe

Веома добар производ

1000% задовољан
Преведено са: pl
100%
Zdenek

Супер производ

У стварности, преводи скоро све, само треба да говорите писмено и споро, већ поседујем Лангие, али овај ВТ2 Плус производ је у потпуности превазишао очекивања. Сада сам у стању да сам решим све ствари које су потребне када путујем светом.
за сада нема резервација
Преведено са: cs
100%
Jean

Преводилац гласа путем Блуетоотх слушалица ВТ2 Плус - превод у реалном времену

10000% ради!!!
Преведено са: fr
99%
P.P.

Производ високог квалитета

Заиста врло једноставна апликација за контролу - прилагођена кориснику
Материјали који се користе за слушалице - изгледају луксузно и модерно
Квалитет превода је на одличном нивоу
Подршка за чешки и словачки језик
Кутија за слушалице - издржљива и доброг изгледа
Додавање других језика
Могућност куповине слушалица и у другим бојама
Преведено са: sk
100%
Emko

Будућност је ту

Тако да сам потпуно одустао од овога.. Два слушна апарата и течна комуникација у иностранству.. Будућност је вероватно већ стигла. Словачки до Ањ ради одлично.. Капа доле.
Да нисам 15 година млађи :))
Преведено са: sk
99%
Ján Lovaši

Они који нису пробали неће веровати

Луксузне слушалице
Брзина превођења
Удобност у употреби
Овај производ сам чекао од 2016. године када сам видео овај пројекат на Кицкстартеру. Али да будем искрен, нисам веровао да ће једног дана заиста бити у продаји. Квалитет превода је веома пристојан, препознавање словачког (глас) такође ради поуздано. Моје прво путовање је било у Кину и сами Кинези нису могли да верују какве сам чудесне слушалице имао са преводом :)))
Цена
имао мало унапређења
Преведено са: sk