ЛЕД наочаре за забаву са сопственим текстом за померање

Код: 27-027
23 880 дин Цена без ПДВ-а: 19 900 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
Cards
Crypto
+

ЛЕД наочаре за забаву са сопственим помичним текстом - Напишите своју поруку !! Програмирајте свој текст према свом расположењу или одаберите неку од унапред подешених анимација.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

ЛЕД наочаре за забаву са сопственим помичним текстом - Напишите своју поруку !! Програмирајте свој текст према свом расположењу или одаберите неку од унапред подешених анимација. Ове програмабилне ЛЕД наочаре за забаву (беле ЛЕД) имају сопствени софтвер. Трајање батерије од 400мАх Ли-он батерије је до 4-5 сати, у зависности од одабране осветљености и дизајна. Наочаре се пуне путем УСБ кабла (потребни каблови су укључени).

Да ли се осећате сјајно? Напишите прави текст и верујте да ћете бити у центру пажње где год да се налазите! Помоћу ових програмабилних ЛЕД наочара скрећете поглед. Они су најбољи начин да привучете пажњу на забавама, концертима или дискотекама.

ЛЕД програмабилне наочаре

Можете да креирате сопствене поруке путем ЛЕД диода на предњој страни наочара или да изаберете између различитих анимација. Било који рачунар са УСБ портом може се користити за отпремање нових порука и дизајна.

ЛЕД наочаре имају Ардуино-компатибилно коло уграђено у десну сљепоочницу, а пуњива батерија је уграђена у лијеви сљепоочницу. Помоћу приложеног софтвера Ардуино ИДЕ лако можете да промените текстуалне поруке које се крећу у било шта што желите. Такође радимо на једноставном програму који помаже почетницима да развију сопствене анимиране обрасце.

ЛЕД наочаре су направљене од ПЦБ-а (штампане плоче) за јединствени изглед и лак приступ електронским експериментистима. То значи да се наочаре морају држати даље од металних предмета попут кључева и накита који могу довести до кратког споја електронике. Ако дођу у контакт са водом или течношћу, требало би да се потпуно осуше пре следеће употребе. Такође су једнако крхки као и било који други електронски уређаји, па при руковању њима морате бити опрезни.

Сви пластични делови ЛЕД наочара израђени су коришћењем штампане РепРап 3Д технологије.

Техничке спецификације:

  • 166 ЛЕД диода
  • 256 нивоа контроле осветљености ЛЕД диода
  • Литијумска батерија од 400мАх
  • Пуњење преко УСБ кабла
  • Уграђени УСБ РС232 претварач

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене