РГБ ЛЕД наочаре за забаву са разним анимацијама

Код: 27-029
21 480 дин Цена без ПДВ-а: 17 900 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

РГБ ЛЕД наочаре за забаву са разним анимацијама - програмабилне ЛЕД наочаре са 68 пиксела у пуној боји. Постаћете ходајући лигхт схов.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

РГБ ЛЕД наочаре за забаву са разним анимацијама - програмабилне ЛЕД наочаре са 68 пиксела у пуној боји. Ако желите да будете у центру пажње и желите свуда да се истакнете, само верујте да ће ове наочаре бити ваш најбољи избор. Можете бирати између огромног броја анимација које ће се појавити на вашим РГБ наочарима.

Свакодневно можете да промените анимацију у боји и још увек ћете се забављати с њом. Они су најбољи начин да привучете пажњу на забавама, концертима или дискотекама. РГБ ЛЕД наочаре за забаву немају интегрисану батерију. Да бисте га користили, морате прикључити спољни пуњач као додатну додатну опрему.

РГБ ЛЕД наочаре су програмабилне наочаре са 68 пиксела у боји на предњој страни. ЛЕД диоде могу приказивати различите боје мешањем нивоа црвене, зелене и плаве боје. Као и ЛЕД екран на рачунару или телефону. Интегрисани микроконтролер Ардуино контролише боју сваког пиксела како би приказао широк спектар живописних анимација. Иако су ЛЕД диоде сјајне споља, заиста светле ... изнутра су готово невидљиве. Можете прилично лако видети кроз прорезе наочара.

Упозорење: када носите ове наочаре, бићете у центру пажње! Немогуће је превидети наочаре и одмах ћете добити контакт са људима. Постаћете ходајућа светлосна емисија и људи које ћете зауставити да разговарају с вама ..

Шта ћете добити? Добићете ЛЕД плочу са 68 пуних боја у пикселима, контролну плочу, резервну "хакерску" плочу за додавање сопственог кола и инсталациони комплет потребан за уградњу оквира + мали шестерокутни кључ. Такође ћете добити посебан танки кабл за повезивање са извором напајања. УСБ кабл је врло танак за оптимално ношење.

РГБ ЛЕД наочаре

РГБ наочаре су направљене искључиво од пажљиво дизајнираних штампаних плоча. Типично се ПЦБ (штампана плоча) скрива у затвореном простору, али ми смо користили 3Д моделирање и прецизне технике израде да бисмо створили врло снажну структуру слагалице. Склопљени су и расклопљени баш као и тренутне сунчане наочаре. Све електронске компоненте су изложене. Препоручујемо да пазите да не паднете директно на земљу и у воду.

Комплет РГБ наочара долази са електронским компонентама, потпуно састављеним, али захтева извесну механичку уградњу (без лемљења). Треба да саставите неколико делова заједно (прилично је забавно и траје око 15 минута), уградите осам завртња и спојите кабл. У пакету долази шестерокутни кључ, потребан вам је и мали Пхиллипс одвијач, мала клешта или пинцета и сигурносни конац или лепак.

Извор напајања. За разлику од једнобојних ЛЕД Матрик наочара, РГБ наочаре имају интегрисану батерију. Захтева много више енергије, па смо одлучили да укључимо танки УСБ кабл за напајање који се може повезати са широким спектром преносивих УСБ пуњивих батерија (можете купити у нашој е-продавници као додатну опрему).

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене