Божићно дрвце којим управља апликација СМАРТ 2,3м - ЛЕД Твинкли Трее - 400 ком РГБ + В + БТ + Ви-Фи

Код: 78-027
46 800 дин Цена без ПДВ-а: 39 000 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Божићно дрвце којим управља апликација СМАРТ 2,3м - ЛЕД Твинкли Трее - 400 ком РГБ + В + БТ + Ви-Фи. Дрво са светлима - светла која ћете волети.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Божићно дрвце којим управља апликација СМАРТ 2,3м - ЛЕД Твинкли Трее - 400 ком РГБ + В + БТ + Ви-Фи. Дрво са светлима - светла која ћете волети. Ова револуционарна ЛЕД светла за дрвеће доносе јединствене украсе осветљења у наше домове користећи најновију технологију. ЛЕД стабло - светлима се управља преко мобилне апликације која је компатибилна са Андроидом и иОС-ом . Вештачко дрво се састоји од три дела, има 78 грана и светала у 11 редова, укупна висина стабла је 2,3 метра.

ЛЕД Твинкли Трее за Божић - одузеће вам дах

божићно дрвце са лампицамавештачко ужарено дрвопаметно контролисано божићно дрвце

Уређаји међусобно комуницирају бежично користећи Ви-Фи и Блуетоотх . Можете да упарите и контролишете 10 Твинкли уређаја за осветљење одједном или 4000 ЛЕД диода , са истим светлосним мотивом и узорком. Можете створити своје невероватне анимације које ће испунити и улепшати целу собу. Светла су дизајнирана за унутрашњу употребу - заштита ИП20 .

Дрвце са лампицама - паметно ЛЕД божићно дрвце ТВИНКЛИ - 400ком

Божићно дрвце под надзором апликације

ЛЕД божићно дрвце - ТВИНКЛИ лампице - 400ком

трепћуће осветљење дрвета

Вештачко дрво се састоји од три одељка, има 78 грана и светла у 11 редова - укупно 400 комада ЛЕД светла . Кабл је црно-зелене боје - за спајање са дрветом. РГБ + В значи да ЛЕД светла могу да направе РГБ светлост у нијанси од 16 милиона боја + В бела . Можете прилагодити интензитет светлости и тачну боју на скали боја. Ово посебно издање укључује паметну кућну интеграцију са Гоогле Асистентом и Амазон Алека.

Ваша декорација може се створити од неколико уређаја и различитих облика . Да ли желите лагани ланац на зиду, обојени оквир на прозорима и велико божићно дрвце у средини собе? Није проблем! Направите сопствену сцену и управљајте одједном заједничком темом осветљења.

божићне паметне сијалице

ЛЕД светла - божићно дрвце којим се управља путем мобилне апликације за Андроид и иОС

Софистицирана мобилна апликација упарује ваш паметни телефон са уређајем и можете одмах њиме да управљате. Сама апликација мапира распоред светла и тада можете лако поставити различиту боју за сваку сијалицу или групу сијалица одвојено. Управљање је врло једноставно, брзо и интуитивно . У апликацији можете да изаберете неки од подразумеваних узорака, преузмете нове обрасце са Интернета из онлајн галерије или креирате сопствене теме и сачувате их.

блистава мобилна апликација

Такође можете да контролишете интензитет светлости, брзину промене, боју, нијансу, осветљеност, ротацију, мешање и још много тога. Функција тајмер вам омогућава да подесите светло за укључивање и искључивање аутоматски у складу са временском распореду. Функција листе песама омогућава вам да хронолошким редоследом подесите различите врсте тема и аутоматски их мењате у складу са подешавањима

блистава апликацијауправљање светлима путем мобилног телефонанајлепше божићно дрвцевифи лед трака

Уз опционални УСБ уређај МУСИЦ ДОНГЛЕ , ваши Божићи ће одговорити на музику која се пушта у соби, светло ће се променити и пребацити у ритам музике , у складу са постављеним параметрима. За одабир „приказа музиком“ доступни су бројни обрасци и теме, које можете уредити и прилагодити својим потребама. Мењање светла у ритму музике, јер графички еквилајзер плеше одмах на свакој забави. УСБ уређај МУСИЦ је додатни производ, потребно га је купити у нашој е-продавници.

блистава музика

Јединствена ЛЕД диода са новом 4-каналном архитектуром која има све јарке дугине боје и савршену чисто белу боју

лед светлосна тракаргб + в водиолед сијалице које се контролишу преко ВиФи-ја

Карактеристике:

плус 400 ЛЕД
плус Контрола путем мобилне апликације
плус Ви-Фи и Блуетоотх веза
плус РГБ + В светло
плус Састоји се из 3 дела


Спецификација:

Модел: ТВТ400СПП-БЕУ
Висина дрвета: 2,3 метра
Број диода: 400
Трајност: ИП20
Пречник диоде: 5мм
Веза: Ви-Фи, Блуетоотх
ЛЕД тип: РГБ + В мат + прозирни, равни
Кабл: црно-зелени
Улазни напон: 240В
Излазни напон: 24В / 1,5А
Век сијалице: преко 30 000 сати


Садржај пакета:

1к божићно дрвце са 400 диода + контролер
1к адаптер
1к приручник

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене