АХД паркинг камера са снимањем на СД картицу - 1к ХД камера + 1к хибридни 7 -инчни АХД монитор

Код: 19-121
33 480 дин 28 680 дин Цена без ПДВ-а: 23 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
+

АХД паркинг камера са снимањем на СД картицу - камера за вожњу уназад са ХД + хибридним 7 -инчним АХД монитором.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

АХД камера за паркирање са снимањем на СД картицу - камера за вожњу уназад са ХД резолуцијом 720П и ноћним видом 15м - 11 ИР ЛЕД и ИП68 заштита и угао гледања 145 ° + хибридни 7 -инчни АХД монитор је систем дизајниран за кретање возила у захтевним и збуњујућим ситуацијама на било ком терену.Камера марке ПРОФИО ЕЛЕЦТРОНИЦС има АХД резолуцију од 1280к720п, захваљујући којој можете јасно и оштро видети све детаље. АХД камера са заиста врло малим димензијама од само 55к55к55 мм побринуће се за квалитетну слику која није само током дана, али кроз ноћни вид са 11 ИР ЛЕД диода (накнадни сјај 15м) добро ћете видети при вожњи уназад чак и ноћу. Величина ЛЦД екрана од 7 "унапред одређује овај сет као идеалног помоћника при вожњи уназад.

Овај АХД систем је комбинација најбоље технологије која је развијена за комбије, минибусеве, приколице, аутобусе, камионе, полуприколице, тракторе, комбајне и друге пољопривредне или грађевинске машине и возила. Посебно ћете ценити АХД систем када се инсталира на већа моторна возила, где вам је потребно више погледа из различитих углова. Монитор служи и као ДВР снимач за снимање са камера (чува се на меморијској картици до 256 ГБ).

Могућност повезивања до 4 камере са могућношћу избора редоследа приказаних камера.

Појединачне камере могу се приказати једна поред друге или, ако је потребно, комбиновати распоред камера на монитору.

ахд монитор и камера за вожњу уназад

Захваљујући овом систему, тачно ћете знати шта се налази иза или око возила. АХД сет за вожњу уназад садржи 7 -инчни ЛЦД монитор + 1к камеру са ИЦ ноћним видом + 1к (5м, 10м, 15м или 20м кабл) који је укључен у цену комплета и можете га изабрати према својим потребама приликом наручивања. АХД сет је изузетан, осим што је у питању и квалитетна слика, тако што се на монитор може повезати до 4 (АХД 1080П / АХД 720П / 960Х) камере истовремено. На монитору се за бољу оријентацију могу истовремено приказати све камере једна до друге , или по потреби да одаберете опцију за преглед камере која вам највише одговара.Хибридни монитор подржава мешовити улаз у више видео формата, а такође и фреквенцију ПАЛ/НТСЦ. У менију монитора је наравно зрцална слика изабране камере . Такође је могуће подесити да ли ће камера приказивати водеће линије приликом вожње уназад. Овај сет за вожњу уназад има широк спектар примена. ИП степен заштите камере је до ИП 68, што значи да је отпорна на воде, блата, прашине и механичких оштећења.

Паркирна камера са монитором АХД СЕТ - за радне машине аутомобила, комбија, камиона

Паркинг камера са монитором АХД СЕТ - за аутомобиле, комбије, камионе, радне машине

Монитор за вожњу уназад садржи мени у којем имате различите опције за подешавање ЛЦД монитора и камера повезаних са њим. Монитор служи и као ДВР снимач за снимање са камера (чува се на меморијској картици до 256 ГБ). Хибридни монитор подржава мешовити улаз АХД 1080П / АХД 720П / 960Х / ЦВБС у неколико видео формата, као и ПАЛ / НТСЦ фреквенције, до 4 камере могу бити повезане на монитор истовремено. То значи да можете имати камеру са АХД резолуцијом од 1080П, а другу, на пример са резолуцијом 720П, која је повезана са монитором, а монитор ће истовремено приказивати слику са оба.

Снимци са камера се чувају на СД картици која подржава до 256 ГБ.

хибридни 7 -инчни монитор подржава СД картицу 256 ГБ

Хибридни 7 -инчни монитор за вожњу уназад (машине) за 4 АХД/ЦВБС камере са снимањем на СД картицу до 256 ГБ, са могућношћу повезивања до 4к свих камера ФУЛЛ ХД, ХД, ЦВБС итд. Камера за вожњу уназад. Нова генерација паркинг система, који вам даје јасну, оштру слику током дана, чак и при слабом осветљењу и сва потребна техничка средства за безбедан рад и контролу моторних возила и машина. Пакет укључује и даљински управљач, за још лакшу контролу монитора.

Употреба камере за вожњу уназад са монитором у ХД резолуцији, погодна и за грађевинске машине

систем паркинг камера за камионе

На монитор се могу повезати до 4 камере - АХД или ЦВБС. У зависности од потребе и типа возила, можете изабрати и комбиновати камере из наше понуде како бисте задовољили ваше захтеве. Камере су повезане са монитором помоћу 4пин каблова. Монитор има каблове за повезивање камера и напајање монитора. Камере се напајају директно са монитора, па више није потребно њихово засебно повезивање са извором, што поједностављује инсталацију и камеру можете поставити било где у возилу. Монитор такође укључује 4 прекидачка кабла преко којих можете повезати камеру са светлима за вожњу уназад. Када је степен преноса за вожњу уназад, камера за вожњу уназад ће се аутоматски појавити на монитору. Подршка за циклично снимање видео записа (функција праћења паркирања која ради 24 сата).

Хибридни монитор за камере за вожњу уназад са снимањем слике са 4 камере

реверзни сет за комбајн

У случају да морате монтирати монитор на другачији начин него помоћу држача (оно што је укључено у паковање), у нашој понуди можете пронаћи још три типа постоља која вам омогућавају да монтирате свој монитор, на пример, на ветробран или где се налази потребно. У случају да морате да поставите камеру на приколицу која се може уклонити из аутомобила или камиона, у нашој е-продавници можете купити спојни кабл камере за вожњу уназад за приколице и полуприколице. Ово осигурава лако искључивање система за вожњу уназад и поновно повезивање.

систем камере за вожњу уназад са ир ЛЕД ноћним видом

Мини камера за вожњу уназад 55к55к55 мм са ХД резолуцијом 720П и ноћним видом 15м - 11 ИР ЛЕД и ИП68 заштита и угао гледања 145 °. Ова моћна камера за вожњу уназад право је решење за надзор околине возила. Он вам даје преглед онога што се дешава око возила док се креће или креће уназад. Камера за вожњу уназад има ноћни вид са 11 ИЦ ЛЕД диода и накнадним сјајем од 15 метара. Камера има широк спектар употребе, јер је погодна за веће аутомобиле, комбије, минибусеве, аутобусе, полуприколице, приколице, пољопривредне машине или камионе. 1/4 ЦМОС сензор слике са ХД резолуцијом од 1280к720 пиксела омогућава висококвалитетан и оштар пренос слике.

ИП68 заштита гарантује отпорност на воду, блато, прашину и механичка оштећења

надзор камера ИП68 водоотпоран и отпоран на прашину

Камера за вожњу уназад има угао скенирања до 145 °, што је довољан домет за потребе вожње уназад или праћења кретања возила у окружењу у коме је потребна већа пажња у погледу безбедности. Ова ХД камера задовољава степен заштите ИП68 што је чини водоотпорном, отпорном на прашину и механичка оштећења. Само кућиште камере заштићено је издржљивим кућиштем од легуре. Камера се може поставити на различите површине, што је могуће помоћу металног држача, захваљујући којем га можете нагнути и фиксирати у жељени положај. Напајање камере и пренос сигнала врши се преко висококвалитетног, заштићеног конектора са 4-пинским терминалом, који има водоотпорну завршну обраду, што ће вам олакшати рад током инсталације. Камера се напаја директно са монитора за вожњу уназад напоном 12-24В.

Камере за вожњу уназад не само за аутомобиле већ и за камионе, комбије, приколице

Камере за вожњу уназад од 175 степени за камионе


Карактеристике:

ПЛУС Камера за вожњу уназад за све аутомобиле
плус 11к ЛЕД ИР ноћни вид 15 м
плус Издржљиво кућиште камере од легуре
плус Угао гледања до 145 °
плус ИП68 водоотпоран, отпоран на прашину и оштећења
ПЛУС 7 -инчни монитор за вожњу уназад
плус Широк опсег подешавања у менију екрана
плус Могућност повезивања до 4 камере

Техничке карактеристике камере:

Сензор слике: ЦМОС 1/4 "
Резолуција: ХД 1280к720
Систем: ПАЛ/НТСЦ
Минимално осветљење: 0 ЛУКС (ИЦ укључено)
ИЦ ноћни вид: да 11 ИР ЛЕД диода
Удаљеност ноћног вида: 15 м
Угао гледања: 145 °
ИП степен заштите: ИП 68 водоотпоран, отпоран на прашину, отпоран на оштећења
Потрошња енергије: 3В
Радна температура: -20 до 70 ° Ц
ДЦ напајање: 12-24В
Димензије: 55к55к55 мм

Техничке спецификације монитора:

Модел: Профио -В70
Монитор: 7 -инчни ХД екран
Систем: ПАЛ / НТСЦ 50 / 60Хз
Размера: 16: 9
Резолуција монитора: 1024 к 600 РГБ
Видљивост екрана: 180 ° са сваке стране
Видео резолуција при снимању: 1280к720П, 1280к960П, 960Х
Компатибилни сигнал: АХД 720П @ 25/30, 960П @ 50/60, 1080П @ 25/30, ЦВБС 960Х
Улази: 4к АХД/ЦВБС канал
Дугмад са позадинским осветљењем: да, плаво светло
Осветљеност: 500-700цд/м2
Снимање: да, 4 канала
Циклично снимање: да
Распоред екрана: 1/2/3/4 камера
Видео формат: АВИ
Меморија: подржава СД картицу класе 10, до 256 ГБ (меморијска картица није укључена)
Могућност подешавања менија на екрану: осветљеност, контраст, јачина звука, језик
Напајање: ДЦ 12-36В (напон 13В је потребан за напајање чак и са камером)
Излазни напон: ДЦ + 11,5В/3А
Аудио улаз: да 1к
Конектор: 4 -пински конектор
Боја Црна
Даљински управљач: да
Димензије: 18 к 12 к 2,5 цм
Штитник од сунца: да, одвојив
Радна температура: -20 до 70 ° Ц

Садржај пакета:

1к хибридни монитор за вожњу уназад 7 "
1к АХД камера за вожњу уназад
1к Прикључни кабл 5м, 10м, 15м, 20м по вашем избору
1к даљински управљач
1к штитник за сунце
1к Носач за монтирање монитора
1к Носач за монтажу камере
1к Приручник

Дужину каблова можете изабрати према својим потребама 5м, 10м, 15м и 20м. Наведите дужину кабла у напомени о поруџбини.

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (2)

97%