Најбоље шпијунске скривене камере на свету: ТОП #15 савета

Најбоље шпијунске скривене камере за тајно снимање на свету: ТОП #15 савета за вас. Доносимо вам преглед - најкорисније тајне шпијунске камере које су направљене. Истовремено, доносимо вам и практичне савете како и где је најбоље поставити шпијунску камеру, или питања о легалности коришћења.

Да ли вам је потребна скривена камера да бисте нешто тајно или дискретно снимили? Да ли имате породицу коју желите да заштитите или треба да заштитите своју имовину ? Скривене камере су често потребне само за праћење ситуације , а да нико не зна да је пратите и снимате , или када је потребно снимити нешто далеко, када тренутно не можете бити на том месту. Тамо где је једноставан систем надзорних камера превелик и видљив за тајно снимање, мале или скривене шпијунске камере могу бити идеално решење за вас.

Постоји много разлога за коришћење скривених камера или шпијунских камера. Шпијунске камере су веома корисне као помоћ у праћењу и заштити вољених. Дакле, ако имате старије родитеље или мало дете да видите како су и како се брину о њима када нисте са њима, камера може бити кључна у сазнању да ли је ваша породица безбедна. Ако се бавите неким споровима, може бити корисно да снимате размене, састанке или дискусије како бисте избегли грешке. Такође, на пример, такви разводи могу бити веома неуредни и може бити веома корисно имати евиденцију о догађајима ради правне заштите. Ако имате проблема са оптужбама или притвором, снимак ће показати или доказати суду да су се ствари заиста десиле и то може бити одлучујући фактор.

Дакле, ако мислите да би вам било корисно да имате скривене снимке, слободно користите скривене шпијунске камере. Шпијунска камера је једноставна за употребу и приступачна . Ако желите да будете добар сниматељ, особа која се снима не сме да буде свесна да се снима. Дакле, шпијунска камера мора да буде неупадљива, да се стапа са позадином, или може лако да се сакрије у нешто тако да није ни на који начин уочљива. Технологија шпијунаже се данас широко користи.

Дакле, у сваком случају, ево наших избора за листу 15 најбољих скривених камера , од камера које можете лако сакрити до камера добро скривених у обичним стварима.

#15 СЕТ Мини Вифи П2П пинхоле Фулл ХД камера 8 мм са фокусом на текст + шпијунски телефон

пинхоле камера за испитне тестове за писмени тест

Студентски СЕТ - Мини Вифи П2П пинхоле Фулл ХД камера са фокусом на текст + уграђена 1500 мАх литијум-он батерија + шпијунска слушалица​ омогућава вам да гледате слике у реалном времену и истовремено можете да примате упутства од друге особе преко шпијунска слушалица у вашем уху потпуно непримећена. Овај сет нуди јединствену прилику да снимите различите просторе, или објекте или текст на папир користећи ФУЛЛ ХД пинхоле камеру, а да околина не примети, и да истовремено комуницирате са особом преко телефона преко шпијунског телефона. Сва комуникација се одвија преко П2П Интернета, тако да је могуће пратити камеру и комуницирати преко шпијунског телефона без ограничења удаљености (једини услов је интернет веза) преко апликације (иОС/Андроид) на мобилном телефону . У уређају није потребна СИМ картица.

СЕТ укључује пинхоле камеру и шпијунску слушалицу које раде само преко једне апликације, упарите је са својим телефоном преко вифи-а (не блуетоотх-а). Камера има могућност фокусирања сочива, што је одлично, на пример, током испита када треба да се фокусирате на текст на папиру. Фокусирате камеру окретањем мини сочива. Ова камера је дизајнирана за снимање текста, било писаног или штампаног.

#14 Мини Ви-Фи камера за детекцију покрета са углом од 120° + Екстра моћна ИР ЛЕД до 10 метара + држач од 360°

Камера са мини детектором покрета

Мини Фулл ХД Ви-Фи камера са углом од 120° + Екстра моћна ИР ЛЕД до 10 метара + држач од 360° + детекција покрета + Ли-јонска батерија 2600мАх + двосмерна аудио комуникација. Минијатурна камера у висококвалитетној обради је идеално решење за неопажено снимање слике са звуком. Захваљујући својим минималним димензијама, камера је веома практична и лако се ставља у џеп. Уз приложени држач , који се може ротирати за 360°, можете причврстити камеру на зид, сто, итд. Камера има висококвалитетну оптику која ће се побринути за висококвалитетне видео снимке у ФУЛЛ ХД квалитету са резолуцијом од 1920к1080 пиксела, са звуком, чак иу условима лошег осветљења захваљујући ИР ЛЕД ноћном виду.

#13 Зидни сат са ФУЛЛ ХД камером + ВиФи и детекцијом покрета

шпијунска камера у зидном сату

Зидни сат са ФУЛЛ ХД камером + ВиФи и детекцијом покрета - овај високотехнолошки комад ће вас уверити да зидни сатови не морају бити само обични сатови. Шпијунски зидни сатови на први поглед изгледају сасвим нормално, али опет, у њих је уграђена скривена камера. Модеран дизајн зидних сатова чини их одличним додатком сваком дому, канцеларији или чекаоници да пази на подручје које се надгледа. Камера у сату омогућава снимање слика у високој резолуцији Фулл ХД 1920 к 1080 са звуком, као и креирање фотографија у резолуцији од 4032 к 3024 .

Можете гледати слику у реалном времену било када и било где користећи свој мобилни телефон. Снимљени снимци увек пролазе кроз Х.264 компресију да би се смањила величина датотеке и затим се чувају на микро СД картици која је подржана до величине до 128 ГБ . Сигурносна ИП камера у сату је углавном погодна за дом за праћење куће, стана, деце, кућних љубимаца, али се може користити иу другим затвореним просторима где желите да имате надзор током вашег одсуства, захваљујући сензору покрета увек ћете бити обавештени о неочекиваној посети у виду обавештења директно на ваш мобилни телефон.

#12 ВиФи П2П ФУЛЛ ХД шпијунска камера скривена у адаптеру за пуњач за мобилни телефон + детекција покрета

шпијунска камера у пуњачу УСБ адаптер за шпијунску камеру

ВиФи П2П ФУЛЛ ХД шпијунска камера скривена у адаптеру за пуњач за мобилни телефон + детекција покрета + апликација (Андроид/иОС) даљинско праћење камере путем интернета. Овај УСБ адаптер служи као пуњач са свим функцијама за мобилне телефоне или таблете. Поред тога, међутим, снима видео са звуком у високој ФУЛЛ ХД 1080П резолуцији. Једноставно укључите адаптер у утичницу и тајно снимање може да почне. Захваљујући неупадљивом изгледу, нико неће ни помислити да је у питању тајна шпијунска камера .

Напаја се директно из електричне мреже, тако да не морате да бринете да ће се батерија у фотоапарату испразнити. Захваљујући ВИФИ бежичној вези, ИП камера се повезује са кућним рутером, тако да можете да гледате снимке уживо са камере где год да се налазите. Обавештења када се детектује покрет ће стићи директно на ваш мобилни телефон захваљујући мобилној апликацији. Преко њега можете лако да контролишете камеру. Апликација ради са Андроид и иОС оперативним системима. Камера снима циклично видео снимање. Снимак се чува на микро СД картици са подршком до 128 ГБ .

#11 Шпијунска оловка са Ви-Фи (П2П) са ФУЛЛ ХД - Мини камера у оловци + подршка за микро СД до 128 ГБ

шпијунска камера у оловци - оловка за шпијунске камере са камером

Шпијунска оловка са Ви-Фи (П2П) и ФУЛЛ ХД - Шпијунска мини камера у оловци + подршка за микро СД до 128 ГБ са детекцијом покрета за тајно снимање видео записа са звуком. Дискретно снимање видеа је једно, а снимање висококвалитетних снимака или слика је друго. Шпијунска оловка је савршена комбинација оба и заиста је врло једноставна за употребу. Шпијунска камера изгледа као елегантна и елегантна оловка , што гарантује да нико неће ни помислити да би то могла бити скривена камера.

Оловка снима видео записе у Фулл ХД 1080п резолуцији, при 30 кадрова у секунди у АВИ формату. Оловка је опремљена и микрофоном, пуњивом батеријом капацитета 200мАх и трајањем снимања до 90 минута и подршком за микро СД картице до 128 ГБ. Оловка је погодна за снимање у затвореном или на отвореном. Управљање оловком је веома једноставно са једним дугметом. Можете писати реалистично шпијунском оловком и можете мењати кертриџе у њој .

#10 Сат са шпијунском камером са Фулл ХД + ИР ЛЕД + 32ГБ меморије

шпијунски сат са камером - шпијунски сат камера

Сат са шпијунском камером са Фулл ХД + ИР ЛЕД + 32 ГБ меморије. Скривена камера у сату помоћу које можете да снимите све важно било када и било где . Овај шпијунски сат је комбинација високе технологије модног сата и скривене шпијунске камере . Шпијунски сатови су направљени од висококвалитетних чврстих материјала, изгледају стилски и одговарају свакој особи за сваку прилику. Уграђена меморија до 32 ГБ гарантоваће вам довољно капацитета за видео, звук и фотографије и не морате да бринете да ће вас на било који начин ограничити .

Сат има уграђене до 4 ИР ЛЕД диоде високе осветљености, које можете користити углавном у условима слабог осветљења. Са овим високотехнолошким сатом можете да снимате фотографије и видео записе на својим путовањима, да снимите важне информације са предавања, на пример, или да снимате фотографије и видео записе било које врсте било када и било где. Затим можете лако пренети снимљени материјал на рачунар помоћу приложеног УСБ кабла.

шпијунска камера у повер банку - шпијунске камере за напајање банке

ВИФИ камера у Повер банку са П2П + 10000 мАх батеријом са 4К видео резолуцијом + угао од 170° и ноћни вид са ИР ЛЕД до 8 метара + детекција покрета + подршка до 128 ГБ мицро СД. Помоћу ове ненаметљиве камере можете да снимате видео записе са звуком у бриљантној 4К резолуцији. Скривена камера изгледа као класични повер банк и стога је потпуно неупадљива и компактна. Поред тога, има 2 ИР ЛЕД светла за ноћни вид до 8 метара и детекцију покрета .

Снимак се чува на микро СД картици, подржаној до капацитета од 128 ГБ . Има уграђену пуњиву Ли-јонску батерију капацитета 10000мАх, која гарантује заиста дуго трајање видео снимања или држања камере у режиму мировања. Уређај такође ради и као повер банк за пуњење мобилних уређаја, камера итд. Овај производ је развијен најновијом технологијом и користи П2П технологију - подршку за праћење слике са камере било када и било где директно преко вашег мобилног телефона . Једноставан за коришћење. Нема ИП подешавања, имена домена и Упнп подешавања нису потребна.

#8 ФУЛЛ ХД тастерска камера са углом од 90° + аудио - Вифи ДВР модул за праћење уживо

камера у дугмету шпијунска шпијунажа п2п надгледање преко интернета

ФУЛЛ ХД тастерска камера са углом од 90° + аудио - Вифи ДВР модул за праћење уживо са могућношћу повезивања (замене) различитих сочива пинхоле камера + уграђена батерија од 1500мАх. Мали и компактни СЕТ: вифи кутија са антеном и уграђеном пуњивом батеријом и пинхоле камером скривеном у црном дугмету са углом гледања од 90° и снимањем звука . Преко микро УСБ слота на модул можете да повежете различите камере у зависности од тога која вам је потребна (изаберите из наше понуде) - широкоугаони објектив, ноћни вид, детекција покрета, камера скривена у дугмету итд. Уређај подржава аудио снимање - камера са микрофоном, такође снима звук. Вифи бежични шпијунски модул П2П Ливе мониторинг преко интернета и повезивање различитих камера.

Слика са камере може се гледати у УЖИВО преносу путем мобилног телефона. Камера снима слике у високој ФУЛЛ ХД резолуцији од 1920к1080 пиксела. Снимљене слике се чувају на микро СД картици подржане величине до 128 ГБ, камеру напаја пуњива батерија капацитета 1500 мАх са трајањем до 2 до 3 сата снимања. Камера са дугметом, ФУУЛ ХД резолуција, уграђени микрофон, угао гледања од 90°.

#7 4К Вифи луксузна камера скривена у кључу аутомобила са подршком до 128 ГБ мицро СД

шпијунска камера у кључу од аутомобила или привезку за кључеве од аутомобила
4К Вифи луксузна камера скривена у кључу аутомобила са подршком за до 128 ГБ мицро СД - дефинитивно припада породици врхунских шпијунских уређаја. Његова највећа предност је снимање видео записа у 4К при 25 фпс . И кључ од аутомобила и привезак за кључеве имају детаљну и квалитетну израду, што доприноси њиховом кредибилитету. Поред снимања, кључем је могуће и фотографисање. Камера је уграђена у издржљиво кућиште и нуди могућност Ви-Фи везе, што значи да можете даљински гледати снимак са ње са било ког места где имате приступ интернету.
Подаци се чувају на микро СД/ТФ картици до макс. Капацитет од 128 ГБ . Камера се напаја уграђеном литијумском батеријом од 900 мАх која се пуни преко микро УСБ-а. Трајање батерије за једно пуњење до 1,5 сата . Међутим, камера се може прикључити на мрежни УСБ адаптер и тако може снимати непрекидно. Тастер скривене камере се понаша као преносиви УСБ флеш диск када је повезан са рачунаром преко УСБ-а. Захваљујући прецизној обради, мало је вероватно да би неко око вас приметио да носите уређај који може да снима видео записе или фотографије. У пакету ћете наћи много додатне опреме.

#6 Наочаре са ВиФи камером + ФУЛЛ ХД + контрола додиром + видео пренос уживо (Андроид/иОС) - савршена камуфлажа камере

наочаре са камером - шпијунска камера у наочарима са вифи
Наочаре са Вифи камером + ФУЛЛ ХД + контрола на додир + видео пренос уживо (Андроид / иОС) - савршена камуфлажа камере. Елегантне и истовремено шпијунске наочаре имају практичну употребу за неопажено снимање околине и за ултралаку конструкцију од само 40г . Удобне су за свакодневну употребу. У исто време, не морате да притискате ниједно дугме јер они реагују само на додир. Са овим шпијуном са наочарима снимате тачно оно што видите и истовремено имате слободне руке тако без сумње.
Још једна предност је пренос уживо путем ВиФи везе директно на ваш мобилни телефон преко апликације „ ГПС ЦАМ “, која је бесплатно доступна за Андроид и иОС. Преко апликације можете не само да гледате снимљене слике, већ и да репродукујете већ снимљене видео записе. Наочаре подржавају стварање сопствене Ви-Фи мреже са дометом до 30м , омогућавајући вам да гледате снимак уживо за своје пријатеље у вашој близини.
4г 3г шпијунска камера шпијунска шпијунажа за сим картицу

ФУЛЛ ХД пинхоле камера са подршком за 4Г СИМ + Ви-Фи са П2П + ИР ЛЕД 5м + 145° широкоугаони објектив рибљег ока - видео пренос уживо са детекцијом покрета, алармом и подршком за микро СД картицу до 128 ГБ. Слика са камере може се уживо гледати преко мобилног телефона. Камера снима слике у високој резолуцији 1080П при 25 фпс дању и ноћу захваљујући ноћном виду на удаљености до 5 метара, а захваљујући углу снимања од 145°, имате довољан преглед снимљеног подручја. Снимљене слике се чувају на мицро СД картици подржаној до 128 ГБ, а камеру напаја пуњива батерија капацитета 1500 мАх .

Ова пинхоле камера такође има посебан спољни микрофон (за још боље снимање звука). Пинхоле микро камера је користан алат у свету шпијунаже када треба да снимите стварно понашање особа без икакве сумње да су снимили. Захваљујући могућности уметања СИМ картице (са припејд интернет подацима), ова модуларна камера може да се повеже на 4Г мрежу , а може да се повеже и на Ви-Фи мрежу, тако да можете гледати видео са звуком из целог света ( где је доступна интернет веза).

шпијунска камера у звучнику
Стерео Блуетоотх звучник са ФУЛЛ ХД ВИФИ камером и ротирајућим сочивом за 330° је пуноправни блуетоотх звучник са уграђеном скривеном камером . Можете класично користити стерео звучник за слушање музике , али се може савршено користити и као камера за праћење вашег стана, куће или пословања. Звучник са камером има ротирајућу главу за 330°, ноћни вид и детекцију покрета. Можете га поставити на полицу, сто и накнадно посматрати у реалном времену шта се дешава у просторији у којој се налази звучник.  
Сигурносна камера се може повезати са кућним рутером преко ВИФИ или П2П, што вам омогућава да пратите слику било када и било где користећи свој мобилни телефон . Снимљене слике ће проћи кроз Х.264 компресију да би се смањила величина датотеке и потом се чувају на микро СД картици подржаној до 128 ГБ величине. Оптика пружа високу резолуцију од Фулл ХД 1920 к 1080 , тако да нећете пропустити ниједан детаљ са снимљених слика. Спи звучник има батерију од 5000 мАх.

#3 ЛЕД стона лампа са Вифи ФУЛЛ ХД камером и ротирајућим сочивом за 330°

вифи камера у лампи
ЛЕД стона лампа са Вифи ФУЛЛ ХД камером и ротирајућим сочивом за 330° заједно са детекцијом покрета и ноћним видом чини ову лампу одличним неприметним чуваром за унутрашњу употребу. Уграђена камера у лампи снима слике у високој резолуцији Фулл ХД 1920 к 1080 и налази се на ротирајућем сочиву (којим можете даљински управљати), што вам омогућава да подесите угао снимања. Функције лампе се контролишу преко бесплатно доступне апликације где можете да изаберете било коју боју лампе за пријатно амбијентално осветљење, такође можете променити угао снимања померањем прста на паметном телефону, или зумирати слику или разговарати на даљину захваљујући двосмерној комуникацији.
Сигурносна камера се може повезати са кућним рутером преко ВИФИ или П2П, што вам омогућава да гледате слику било када и било где користећи свој мобилни телефон. Снимљени снимци увек пролазе кроз Х.264 компресију да би се смањила величина датотеке, а затим се чувају на микро СД картици подржаној до 128 ГБ величине. Када се открије нежељено кретање, камера ће вас аутоматски обавестити путем обавештења у апликацији.

#2 Мини Будилник ХД камера са Ви-Фи + ИР ЛЕД + детекцијом покрета + АЦ/ДЦ напајањем

мини будилник са камером

Будилник са ФУЛЛ ХД камером са ИР ЛЕД + ВиФи + П2П допуњен је праћењем покрета и сензорима за детекцију температуре и влажности ваздуха у просторији. Са својим елегантним дизајном у сјајној црној боји, уклапа се у сваки тип ентеријера без сумње да је уређај скривене камере. Висококвалитетни дисплеј на будилнику обезбеђује несметану читљивост датих података чак и при интензивном дневном светлу. Уграђена скривена камера снима видео записе у Фулл ХД резолуцији 1920 к 1080 са звуком, а захваљујући ИР ЛЕД ноћном виду на удаљености до 6 метара, имаћете слику високог квалитета чак и ноћу. Све функције скривене камере можете даљински контролисати преко бесплатно доступне апликације за паметне телефоне (иОС, Андроид), преко које можете гледати слике у реалном времену и мењати подешавања камере.
Дигитални будилник такође има функцију детекције покрета , која се користи за почетак снимања када се детектује покрет у просторији. Ово је одлична карактеристика, захваљујући којој нећете пропустити ниједан важан снимак, јер ће бити снимљени само снимци током активности. Снимљени снимци ће проћи кроз Х.264 компресију да би се смањила величина датотеке, а затим се чувају на микро СД картици подржаној до 128 ГБ величине. Уређај је опремљен са уграђеном батеријом од 300 мАх , која када је потпуно напуњена обезбеђује непрекидно снимање до приближно 2 сата. Уређај се такође може повезати на стандардну електричну мрежу и тако будилник са скривеном камером може да ради непрекидно.

#1 Мини пинхоле Фулл ХД камера са батеријом и детекцијом покрета + ВиФи + подршка за микро СД 128 ГБ

шпијун за пинхоле камере

Мини пинхоле Фулл ХД камера са батеријом и детекцијом покрета + ВиФи + подршка за микро СД 128 ГБ - је управо оно што замишљате под термином шпијунска камера. Захваљујући свом компактном дизајну и мини сочиву (само 10к10мм, , може се неприметно поставити скоро свуда (чак и сакривен у објекту). Слике снимљене мини камером су у Фулл ХД резолуцији 1920 к 1080 и фотографије у резолуцији 4032 к 3024 , дакле сасвим довољно за детаљне записе.

Уређај подржава ВиФи конекцију и бежични је , што омогућава једноставну инсталацију на зид или плафон, а накнадно можете контролисати све функције камере преко бесплатно доступне апликације за паметне телефоне (иОС, Андроид) где можете мењати резолуцију видеа, дужину појединачних видео записа, начин снимања - детекција покрета или континуирано снимање. Сигурносна камера се може повезати са кућним рутером преко ВИФИ или П2П, што вам омогућава да гледате слику било када и било где користећи свој мобилни телефон. Шпијунска шпијунска камера подржава микро СД меморијске картице до 128 ГБ . Камера се напаја батеријом од 1200 мАх , али уз помоћ кабла за напајање можете је прикључити и на стално напајање, на пример, на утичницу помоћу мрежног АЦ/ДЦ адаптера.

Савети за сакривање и коришћење скривене шпијунске камере

1. Проверите да не кршите ниједан закон.

Генерално, може се рећи да је употреба шпијунских шпијунских камера као и шпијунске технологије веома дискутабилна. Наши закони изричито забрањују употребу камера на местима где је очигледно да је неопходно сачувати приватност, као што су спаваћа соба или купатило, тоалет. Ако намеравате да инсталирате шпијунску камеру у свом купатилу, морате да будете сигурни да то радите легално или бисте лако могли да се суочите са оптужбама, правним таксама или чак претњом затвора. Поред тога, постоје посебни закони који регулишу аудио снимање интервјуа, који се могу разликовати од видео записа. Дакле, ако одлучите да користите скривену камеру, проверите законе у својој земљи како бисте били сигурни да ћете се клонити невоља.

Ако запошљавате дадиље, медицинске сестре, спремачице или друге запослене, уверите се да имате писмени уговор са њима о њиховом пристанку на снимање скривеном камером. И у том уговору можете да наведете договорене услове да их можете погледати или снимити у било ком тренутку док раде свој посао. Јасан пристанак ће вам пружити одређену заштиту да су они били свесни праћења, у случају да икада будете морали да докажете њихово понашање или поступке.

2. Проверите да ли скривена камера ради тачно онако како вам је потребна.

Најбољи начин да се најбоље сакријете и користите шпијунску камеру је вежбање и вежбање снимања. Када пронађете шпијунску камеру коју желите да користите, морате се побринути да је испробате под тачним условима у којима желите да вежбате снимање. Дакле, ако ћете снимити видео како неко улази у собу ноћу, уверите се да ће ваша камера радити под оваквим тачним условима. Ништа није трагичније од добијања снимка онога што желите да снимите, и коначно, није могуће препознати шта желите, или снимак није из доброг угла, или камера нема ноћни вид итд. Дакле још једном проверите шта очекујете од снимка и да ли је ваша шпијунска камера прикладна и правилно подешена. Тестирајте, тестирајте и поново тестирајте.

3. Добра места за сакривање скривене камере

Да бисте схватили где да поставите камеру, само погледајте по соби и видите где се мала камера може лако сакрити.

Привесци и лустери - светла на плафону су одлично место за скривену камеру. Само мало људи мисли да би ту могла да се постави шпијунска камера.

Намештај као што су сто, ноћни ормарић и комода – већина соба има намештај, ово може бити добро место за скривену камеру, скривену иза неког уобичајеног предмета, као што је сат или радио. Наравно, можете набавити и скривену камеру у сату и ставити је директно на ноћни сточић.

Завеса или завеса - још једно одлично место за сакривање камере може бити иза завесе или на завесу. Ако желите малу шпијунску камеру, можете је прикључити на горњу страну завесе или директно на завесу.

ТВ пријемник - Постављање мале камере близу телевизора или на врх телевизора би била добра идеја. Ако то учините, уверите се да је мало ван директне линије видокруга како нико не би лако приметио камеру.

Лаптоп или рачунар – ако имате рачунар и другу рачунарску опрему која лежи около на вашем столу, не би требало бити превише тешко пронаћи начин да сакријете камеру.

Полица за књиге - постављање скривене камере у полицу за књиге може бити добра идеја. Нарочито када је скривена камера у облику књиге, или можете подесити књиге да држите камеру дискретно између књига.

Декоративни предмет - свака ваза, оквир за слике или други украсни предмет, укључујући играчке које могу покрити или сакрити камеру, биће добра идеја за постављање.

Огледала - могли бисте купити двострано огледало и тамо ставити шпијунску камеру. Или, у супротном случају, могуће је директно купити огледало са уграђеном скривеном камером.

Лампе – ​​једна сијалица или лампа се може извадити и унутра ставити шпијунска камера скривена у лампи.

Цвеће и биљке - можете ставити малу камеру у цвет или у саксију и ставити је на прозорску даску, на пример. Посебно ће добро радити скривање у биљкама јарких боја.

Надамо се да ће вам ови савети за скривене и шпијунске камере и предлози помоћи да пратите и снимате безбедно и ефикасно. Шири спектар шпијунских камера можете пронаћи директно на веб локацији ввв.ЦООЛ-МАНИА.цом