О нама

Компанија

Cool-mania је један од највећих интернет препродавача ЛЕД парти производа и електронских уређаја. Основано 2009. године, са седиштем у Словачкој (централна Европа). Наша пословна филозофија је једноставна: пружите потрошачима и предузећима оно што желе, када то желе. Никада не престајемо да унапређујемо своје пословање светске класе стављајући на прво место купце - и њихове потребе.

cool mania тим

Media Leaders Doo. поседује међународно признати сертификат о систему управљања квалитетом ISO 9001:2015

ИСО сертификат media leaders

Производи

Нашим купцима нудимо стотине производа, а листа наших категорија производа и понуда производа свакодневно расте. Cool-mania купци знају да добијају најбоље цене и ексклузивне понуде за широк спектар производа као што су производи са ЛЕД светлом, уређаји, поклони, опрема за аутомобиле, шпијунска опрема, модна допуна и многи други. Поред тога, нудимо и остале популарне производе као што су ЛЕД мајице,Glow El светлеће жице и многе друге.

Наши сјајни односи са свим главним добављачима значе да ће наши купци увек наћи посебне понуде за популарне производе из сваког одељења производа. Да бисмо нашим купцима помогли да одаберу праве производе, олакшавамо проналажење доступности, цена, рецензија и оцена.


Услуга

На Cool-mania наш циљ је увек био помоћи купцима да уштеде време и новац. Због тога смо уложили у изградњу веб странице која им омогућава да сигурно управљају својим налогом без отешкоћа. Наш професионални приступ и константа посвећеност купцима је то шта осигурава да наши купци буду задовољни, а цене конкурентне.

cool mania адреса

cool mania продавница продавница cool mania е-трговина cool mania