Вински хладњак у облику бурета - 40 литара / 15 боца

Код: 62-009
59 880 дин Цена без ПДВ-а: 49 900 дин
распродато Жао нам је, овај производ тренутно немамо на складишту.
Да! Испоручујемо у US

Вински хладњак у облику бурета - 40 литара / 15 боца. Ексклузивни хладњак за вино у дизајну дрвене бачве, привлачи на први поглед.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Вински хладњак у облику бурета - 40 литара / 15 боца. Ексклузивни хладњак за вино у дизајну дрвене бачве, привлачи на први поглед. Стручњаци препоручују послуживање вина уз одговарајућу температуру и то неће представљати проблем са интегрисаном дигиталном плочом. Можете лако подесити тачну регулацију температуре за хлађење вина, тако да се може служити на оптималној температури.

Мини-фрижидер у облику бурета за савршено хлађење ваших омиљених пића. Једна од битних карактеристика пића, не само алкохолних пића, је њихова температура током послуживања. До овога је најтеже доћи током врелих летњих дана. Савршена имитација дрвета даје пријатан старински утисак. Капацитет до 40 литара довољан је да се охлади за око 15 пића. Овај вински фрижидер ће посебно ценити љубитељи вина.

Мини фрижидери за савршено хлађење наших омиљених пића. Олакшајте си живот - овај мали фрижидер за вино, пиће итд. Савршено ће се уклопити у унутрашњост ваше баште или викендице или као фрижидер за аутомобиле. На продају мини преносни фрижидери разних врста - јефтине можете купити путем Интернета у нашој е-продавници. Квалитетна обрада и адекватна цена.

фрижидер у облику бурета

Спецификације:

Тип: БЦ-40
Запремина: 40 литара / 15 боца
Хлађење: 18-25 ° Ц при собној температури
Материјал: пластика
Димензије: 475 (горњи пречник) к 600 (средишњи пречник) к 780 (висина) мм
Тежина: 15,9 кг

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене