Перо са мастилом - луксузно античко перо за калиграфију са пером + постоље + 5 пера

Код: 100-017
7 080 дин 5 880 дин Цена без ПДВ-а: 4 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
Crypto
+

Перо са мастилом - луксузно античко перо за калиграфију са пером + постоље + 5 пера​ је прави драгуљ не само за уметничка срца и све носталгичаре.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Перо са мастилом - луксузно антикно перо за калиграфију са пером + постоље + 5 пера​ је прави драгуљ не само за уметничка срца и све носталгичаре. Ова посебна оловка носи лепоту ере прошлих времена и омогућава вам да оживите уметност калиграфије са елегантним стилом.

луксузне калиграфске оловке са пером за умакање


Изузетан поклон за љубитеље писања и винтаге стила

Антикна оловка за калиграфију је оригиналан и модеран украс који ће привући не само писце, уметнике и љубитеље књига, већ и људе који воле ретро ствари. Његово постављање на радни сто је заиста изузетно, јер визуелно проширује простор и ствара пријатну радну атмосферу. Са својом елеганцијом и историјом, ова оловка може сваку канцеларију или радионицу учинити пријатном. Будите инспирисани његовим калиграфским шармом и уђите у свет писања са јединственим стилом.

перо перо сет инк дип

Уметнички израз са 5 различитих перова за калиграфију

Калиграфија је уметност која је настала из вештине и страсти за писањем. Антикно калиграфско перо даје калиграфу неограничену креативност и израз. Са својих 5 различитих пера може се постићи широк спектар ефеката и стилова писања. Фина пера омогућавају прецизно и детаљно писање, што је идеално за стварање танких и деликатних линија. Напротив, дебља пера нуде могућност стварања ширих и изражајнијих слова, дајући вашим калиграфским радовима снагу и изражајност.

перо сет перо поклон Антик

Луксузни поклон сет

Овај луксузни поклон сет укључује плаву оловку са металном дршком на коју је причвршћен оригинални перо и елегантно метално постоље. Заједно чине стилски украс сваког радног стола. У комплету је и стаклена боца са плавим мастилом. Оловка садржи и висококвалитетно перо, којим је веома пријатно писати. Али у пакету ћете наћи још 5 пера са различитим широким врховима.

перо сет луксузно перо перо

Спецификација:

  • Метална верзија оловке
  • Метална основа
  • Плаво мастило


Садржај пакета:

1к старинска калиграфска оловка са пером за умакање
5к пера за калиграфију
1к плаво мастило
1к Метална база

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене