Сет перо - Луксузна оловка са пером + 5 пера – Ексклузивни поклон сет

Код: 100-018
7 080 дин Цена без ПДВ-а: 5 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Сет перо за перо - Луксузна оловка са мастилом са пером + 5 перова – Ексклузивни поклон сет​. Ретро историјска оловка у модерном дизајну као оригиналан и вредан поклон за свакога.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Сет перо за перо - Луксузна оловка са пером + 5 пера - Ексклузивни поклон сет​. Ретро историјска оловка у модерном дизајну као оригиналан и вредан поклон за свакога. Ова посебна оловка носи лепоту ере прошлих времена и омогућава вам да оживите уметност калиграфије са елегантним стилом.

Луксузна оловка - идеалан поклон за ваше најмилије

луксузна оловка - идеалан поклон за ваше најмилије

Изузетан поклон за љубитеље писања и винтаге стила

Антикна оловка за калиграфију је оригиналан и модеран украс који ће привући не само писце, уметнике и љубитеље књига, већ и људе који воле ретро ствари. Његово постављање на радни сто је заиста изузетно, јер визуелно проширује простор и ствара пријатну радну атмосферу. Са својом елеганцијом и историјом, ова оловка може сваку канцеларију или радионицу учинити пријатном. Будите инспирисани његовим калиграфским шармом и уђите у свет писања са јединственим стилом.

Антикна оловка са мастилом за перо

Уметнички израз са 5 различитих перова за калиграфију

Калиграфија је уметност која је настала из вештине и страсти за писањем. Антикно калиграфско перо даје калиграфу неограничену креативност и израз. Са својих 5 различитих пера може се постићи широк спектар ефеката и стилова писања. Фина пера омогућавају прецизно и детаљно писање, што је идеално за стварање танких и деликатних линија. Напротив, дебља пера нуде могућност стварања ширих и изражајнијих слова, дајући вашим калиграфским радовима снагу и изражајност.

поклон оловка са мастилом за перо

Луксузни поклон сет

Овај луксузни поклон сет укључује оловку са мастилом и металну ручку са оригиналним пером. Заједно чине стилски украс сваког радног стола. У комплету се налази и стаклена боца са мастилом и постоље за оловке. Оловка садржи и висококвалитетно перо, којим је веома пријатно писати. Али у пакету ћете наћи још 5 пера са различитим широким врховима.

калиграфска оловка са пером за умакање

Спецификација:

  • Метална верзија оловке
  • Инк


Садржај пакета:

1к старинска калиграфска оловка са пером за умакање
5к пера за калиграфију
1к постоље за оловке
1к Инк

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене