Ангел аератор за декантер

Код: 94-004
4 680 дин Цена без ПДВ-а: 3 900 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
Cards
Crypto
+

Ангел аератор декантер - једном када пробате овај производ, свидеће вам се. Познато је да вино има бољи укус када се газира. Децантер нуди управо то.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Ангел аератор декантер - једном када пробате овај производ, свидеће вам се. Познато је да вино има бољи укус када се газира. Децантер нуди управо то. Ако припремате забаву код куће и желите да привучете пажњу гостију, ово је одличан начин да побољшате забаву. Ваши гости ће уживати у доброј забави, а још више ће ценити квалитетан укус вина.

анђео декантер

Како прелити вино без професионалног соммелиер прибора и искуства? Покушајте да користите наш аератор Ангел, употреба је врло једноставна, а декантирање вина сведено је на минимум. Декантирање вина у кафићу може потрајати неколико сати да би се постигао прави ефекат. Одличан аератор је у стању да нагласи укус и арому вина директно из боце сипањем вина кроз аератор у чашу. Лијевак за претакање опремљен је ситом које заузима и најмањи талог у вину, а ваздушни канали ће за тренутак савршено прозрачити вино. Ово је једноставан поступак који може нагласити укус и арому вашег вина како бисте имали савршено искуство.

Ако имате укуса за добро вино, али имате мало времена, ово је идеалан уређај за уштеду времена. Заборавите на сат времена док вино не одузме дах. Једноставно га треба отворити и сипати у чашу.

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене