Декантер за вино - СЕТ АНГЕЛ

Код: 94-003
6 600 дин Цена без ПДВ-а: 5 500 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
Crypto
+

Декантер за вино - АНГЕЛ СЕТ, који ће ваше вино учинити довољно меким и кисеоничним. Не губите време на дуготрајно припремање вина.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Декантер за вино - АНГЕЛ СЕТ, који ће ваше вино учинити довољно меким и кисеоничним. Не губите време на дуготрајно припремање вина. Једноставно налијте вино у чашу кроз постоље АНГЕЛ и почните да уживате у савршеном укусу.

Љубитељи вина знају да се за постизање максималног укусног укуса вино мора прво оксидирати. Да бисте постигли овај ефекат, није довољно оставити отворену боцу вина на столу. Захваљујући овој оксидацији, вино ће имати невероватан укус након првог гутљаја. Само сипајте вино кроз аератор. Вино се оксидира и постиже свој пуни укус.

Како прелити вино без професионалног соммелиер прибора и искуства? Покушајте да користите наш АНГЕЛ штанд, употреба је врло једноставна, а декантирање вина сведено је на минимум. Декантирање вина у кафићу може потрајати неколико сати да би се постигао прави ефекат.

анђео декантер сет

Одличан штанд АНГЕЛ је у стању да нагласи укус и арому вина директно из боце сипањем вина кроз сталак у чашу. Лијевак за претакање опремљен је ситом које заузима и најмањи талог у вину, а ваздушни канали ће за тренутак савршено прозрачити вино. Постоји једноставнији поступак који може нагласити укус и арому вашег вина, како бисте имали савршено искуство. Не постоји лакши поступак који може нагласити укус и арому вашег вина за савршено искуство. Постоље за декантер не треба скривати негде у ормару. Његов једноставан и модеран дизајн осветлиће сваки простор. Криве постоља поигравају се светлошћу и импресионираће све у свакој прилици.

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене