Канта за вино са ширим грлом - СЕТ МАГИЦ

Код: 94-001
5 880 дин 4 800 дин Цена без ПДВ-а: 4 000 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
+

Сет чаша за вино са ширим грлом - Пречник врата 42 мм са филтером. Развијен је за тренутну аерацију вина.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Сет чаша за вино са ширим грлом - Пречник врата 42 мм са филтером. Развијен је за тренутну аерацију вина. Једноставно сипајте вино из боце кроз МАГИЦ ДЕЦАНТЕР у чашу.

Потреба за љубитеље црног вина. Овај декантер протока одмах даје арому и укус вашем вину. Само га ставите преко чаше и прелијте вином кроз њу и уживајте у правом укусу од првог тренутка. Видећете разлику у ароми и укусу употребом овог декантера. Одличан укус вина не зависи само од његове класе и квалитета сорте. Потребан детаљ за повећање укуса и ароме вина је сервирање и сипање у чашу. Нека вина ће издржати након декантирања . За винаре је декантирање вина дуготрајан и врло тежак поступак који мора бити правилно изведен како би се задржао укус и арома вина. Коришћењем ове методе можете модификовати нарочито старија вина или вина јаког укуса.

квар аератора

Не постоји лакши поступак који може нагласити укус и арому вашег вина за савршено искуство. Постоље за декантер не треба скривати негде у ормару. Његов једноставан и модеран дизајн осветлиће сваки простор. Облине постоља поигравају се светлошћу и импресионираће све у свакој прилици.

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (3)

89%