Коктел мешалице за пиће - Шарене акрилне мешалице са украсима за пиће - Сет од 10 ком

Код: 94-037
2 640 дин Цена без ПДВ-а: 2 200 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Мешалице за коктеле - Шарене акрилне мешалице са украсима за пиће - Сет од 10 ком​. Без обзира да ли волите космополит, крваву Мери, пина коладу, маргариту или мојито.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Мешалице за коктеле - Шарене акрилне мешалице са украсима за пиће - Сет од 10 ком​. Без обзира да ли волите космополит, крваву Мери, пина коладу, маргариту или мојито. Заборавите досадне, бљутаве и монотоне мешалице за пиће и додајте шарене акрилне мешалице за коктеле у своје пиће уз декорацију вашег омиљеног летњег пића. Оживите своју забаву оригиналним шареним миксерима за коктеле. Можете украсити било које пиће, коктел или обичну лимунаду. Јединствени миксери су погодни за породичне прославе са пријатељима, барове, клубове, ресторане и дискотеке. Упашће за око многим гурманима.

Мешалице за пиће и коктеле - модерне и декоративне

Шарени миксери за коктеле - мешалице

Пластичне мешалице за чаше - дајте коктелима свој стил

Можете бирати између различитих боја са различитим облицима дршки са различитим мотивима летњег пића. Без обзира да ли волите космополит, крваву Мери, пина коладу, маргариту или мојито , ми ћемо вам дати коктел из снова у облику мешалице за пиће. На крају мешалице за коктеле налази се куглица, коју можете паметно да користите за дробљење леда или воћа у свом напитку. Велике украсне комаде пића претвара у фину крхотину. Очарајте своје пријатеље модерним додацима за пиће и коктеле.

Веселе мешалице са мини декорацијом

Поуздани и издржљиви миксери за пиће такође ће наћи место у вашој кухињи.

Шарена мешалица направљена од висококвалитетног акрила оживљава свако пиће. Захваљујући издржљивом материјалу, може издржати много. Оригинални миксер са декорацијом је еколошки прихватљив, можете га користити више пута. Одржавање је једноставно, можете уживати у миксеру изнова и изнова. Мешалица од акрилног стакла није ограничена на летњу сезону, можете је користити у било ком тренутку, у било ком пићу. Весела мини пића и јарке боје пружиће вашем дому пријатну и позитивну атмосферу.

пластичне мешалице за шоље пића коктеле

Спецификације:

  • Материјал: акрил
  • Дужина 23 цм

Садржај пакета:

1к сет мешалица за коктеле са 10 украса

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене