Магични декантер - велики врат

Код: 94-008
3 480 дин 2 640 дин Цена без ПДВ-а: 2 200 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Чаробни аератор декантер - велики. Пречник врата 40 мм са ситом. Једном када пробате овај производ, свидеће вам се.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Чаробни аератор декантер - велики. Пречник врата 40 мм са ситом. Једном када пробате овај производ, свидеће вам се. Познато је да вино има бољи укус када се газира.

Чаробни аератор за декантер нуди управо то. Ако припремате забаву код куће и желите да привучете пажњу гостију, ово је одличан начин да побољшате забаву. Ваши гости ће уживати у доброј забави, а још више ће ценити квалитетан укус вина.

аератор магични декантер велики

Како прелити вино без професионалног соммелиер прибора и искуства? Покушајте да користите наш аератор Ангел, употреба је врло једноставна, а декантирање вина сведено је на минимум. Декантирање вина у кафићу може потрајати неколико сати да би се постигао прави ефекат.

Одличан аератор је у стању да нагласи укус и арому вина директно из боце сипањем вина кроз аератор у чашу. Лијевак за претакање опремљен је ситом које заузима и најмањи талог у вину, а ваздушни канали ће за тренутак савршено прозрачити вино. Ово је једноставан поступак који може нагласити укус и арому вашег вина како бисте имали савршено искуство.

Ако имате укуса за добро вино, али имате мало времена, ово је идеалан уређај за уштеду времена. Заборавите на сат времена док вино не одузме дах. Једноставно га треба отворити и сипати у чашу.

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене