Вински аератор јастреб

Код: 94-010
3 000 дин 2 280 дин Цена без ПДВ-а: 1 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Вине Аератор Хавк је практичан алат за све љубитеље црних вина. Свако црвено вино пре употребе треба прозрачивати помоћу приручног аератора

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Вине Аератор Хавк је практичан алат за све љубитеље црних вина. Свако црвено вино пре употребе треба прозрачивати помоћу приручног аератора. Одговара било којој стандардној величини бочице. Практичан је алат за свако домаћинство.

Газирано вино има бољи укус. Како вино дише, оно се отвара и ослобађа арому и укус. Традиционално за дегустацију вина користе се газирана вина. Међутим, вађење је дуготрајно, неудобно и не може се обавити у удобности куће.

Вински аератор

Сваки вински гурман зна да вино мора да дише, а онда има много бољи укус. Дисање вина се отвара и ослобађа сваки укус и укус. Процес аерације вина прилично је дуготрајан, али са овим алатом иде врло брзо и лако. Одмах ћете осетити разлику: јачу арому и бољи укус. И успут, отарасите се капљица вина које се сливају низ флашу на столњак. Захваљујући иновативном облику левка лако је сипање и аерација вина. Лепо паковање чини га изврсним поклоном.

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене