ГПС уређај за праћење - Минијатурни ГПС локатор са активним слушањем - Кбит

Код: 09-048
11 880 дин Цена без ПДВ-а: 9 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
+

ГПС уређај за праћење - Минијатурни ГПС локатор са активним слушањем - Кбит. Идеалан је за праћење локације ваше деце, старијих особа или имовине.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

ГПС уређај за праћење - Минијатурни ГПС локатор са активним слушањем - Кбит. Идеалан је за праћење локације ваше деце, старијих особа или имовине. Јединствени уређај који ће вам пружити потпуно нови ниво свести и удобности. Одликује га компактан, лаган дизајн за одличну покретљивост и поузданост. Уређај за праћење је опремљен ГПС-ом и омогућава вам да у реалном времену видите локацију са рачунара, таблета или паметног телефона. Истовремено је способан да издржи екстремне услове и водонепропусан је (задовољава ИПКС5). Интегрисано трајање батерије траје до 3 дана. Захваљујући малом дизајну уређаја, може се лако сакрити на надзираној особи или имовини. Праћење функционише на једноставан начин , само пошаљите текстуалну поруку и добићете одговор са везом до Гоогле мапа на којима се налази праћени објекат.

гпс уређај за праћењегпс локализатор кбит

Облици ГПС праћења

Кбит ГПС локатор омогућава праћење путем СМС-а директно на ваш мобилни телефон , где ће бити веза до Гоогле мапа и након клика на ту везу биће приказана тренутна локација праћеног возила. Други образац је путем иОС и Андроид подржане мобилне апликације која вам помаже да пронађете локацију возила које пратите и разне потребне податке. Најновији образац је ГПС праћење путем интернет прегледача.

ГПС уређај Кбит претраживачКбит трацкер са паметним телефоном


Вибрација и звучни аларм

ГПС уређај Кбит, у случају хватања вибрација или гласног звука изнад 70 децибела, шаље СМС поруку на задате СОС бројеве телефона. Корисна функција за старије особе у ситуацијама када им је мука или се онесвесте, а чланови њихове породице биће обавештени о потенцијалној опасности.

Кбит аларм за вибрацију

Гласовно праћење

Корисна карактеристика је активно преслушавање Кбит уређаја на даљину преко мобилног телефона или је могућа и двосмерна телефонска комуникација. Међутим, могу се користити само унапред задати бројеви мобилних телефона, тако да не постоји ризик од пресретања непознатих људи.

Кбит слушање гласа

Спецификације:

Модел: ГПС уређај - Кбит
ГПС: ГСМ и ВЦДМА, ГСМ 1800/1900, ХСПА + (21Мбпс) ЕДГЕ ГПРС
ГПРС: Класа 12
Тачност локализације: мање од 10М
Водоотпоран: ИПКС5
Димензије: 43,2 мм (Л) к 43,2 мм (Ш) к 15,7 мм (В)
Тежина: 31г

Садржај пакета:

1к ГПС уређај за праћење - Кбит
1к УСБ кабл за пуњење
1к приручник

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене