Професионална микро шпијунска слушалица

Код: 09-025
8 280 дин Цена без ПДВ-а: 6 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
+

Шпијунска слушалица - положит ћете важан испит или радне састанке и желите да будете савршено припремљени? Најновији напредни модел шпијунске слушалице.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Шпијунска слушалица - положит ћете важан испит или радне састанке и желите да будете савршено припремљени? Не брините, помоћу ове невероватне модерне мини-шпијунске слушалице моћи ћете да комуницирате са својим саветником, а да то нико не примети. Најновији напредни модел популарне шпијунске слушалице.

У поређењу са претходним моделом, побољшан је анатомски облик како би се савршено уклопио у уво како би се избегло цурење звука у околину. Телефон се састоји од најсавременијег осетљивог пријемника (калема), стабилног микро звучника са врло чистим и чистим звуком са минималном буком.

Правилним наношењем слушалице нећете је ни осетити и никада вам неће сметати током ваших активности. Будите спремни за тест или важан састанак са двоструко невидљивим помагачем који вас неће разочарати ни у једној ситуацији.

Шпијунске слушалице

Слушалицу можете лако уметнути у ушни канал у уху. Слушалица је монтирана на прозирну куку помоћу које слушалицу из уха можете лако одабрати. За још лакше руковање телефоном нуди се у нашој е-продавници магнетна пинцета.

Слушалицу коју можете лако уметнути у ушни канал у уху. Слушалица је монтирана на провидну куку помоћу које слушалицу можете лако уклонити из уха. За још лакше руковање слушалицом у нашој е-продавници нудимо магнетну пинцету.

Локацијска шпијунска слушалица

Параметри шпијунске слушалице

Пакет садржи

  • Шпијунска слушалица
  • Упутство

Зашто купити шпијунску технологију преко наше радње?

Директни смо увозник и дистрибутер шпијунске технологије са дугогодишњим искуством. Наше захтеве у вези са прерадом и побољшањем производа консултујемо директно са произвођачем. Сваки производ укључен у продају проћи ће контролу квалитета уласка и тек након тога се сврстава у нашу понуду шпијунских производа.

Наши тестови показују да је наша продата техника ефикаснија и да има дужи век трајања у поређењу са конкурентним производима. У случају неочекиваних техничких проблема, покушавамо хитно да решимо ситуацију према задовољству купаца.

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене