Професионална микро шпијунска слушалица

Код: 09-025
8 280 дин Цена без ПДВ-а: 6 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Шпијунска слушалица - положит ћете важан испит или радне састанке и желите да будете савршено припремљени? Најновији напредни модел шпијунске слушалице.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Шпијунска слушалица - положит ћете важан испит или радне састанке и желите да будете савршено припремљени? Не брините, помоћу ове невероватне модерне мини-шпијунске слушалице моћи ћете да комуницирате са својим саветником, а да то нико не примети. Најновији напредни модел популарне шпијунске слушалице.

У поређењу са претходним моделом, побољшан је анатомски облик како би се савршено уклопио у уво како би се избегло цурење звука у околину. Телефон се састоји од најсавременијег осетљивог пријемника (калема), стабилног микро звучника са врло чистим и чистим звуком са минималном буком.

Правилним наношењем слушалице нећете је ни осетити и никада вам неће сметати током ваших активности. Будите спремни за тест или важан састанак са двоструко невидљивим помагачем који вас неће разочарати ни у једној ситуацији.

Шпијунске слушалице

Слушалицу можете лако уметнути у ушни канал у уху. Слушалица је монтирана на прозирну куку помоћу које слушалицу из уха можете лако одабрати. За још лакше руковање телефоном нуди се у нашој е-продавници магнетна пинцета.

Слушалицу коју можете лако уметнути у ушни канал у уху. Слушалица је монтирана на провидну куку помоћу које слушалицу можете лако уклонити из уха. За још лакше руковање слушалицом у нашој е-продавници нудимо магнетну пинцету.

Локацијска шпијунска слушалица

Параметри шпијунске слушалице

Пакет садржи

  • Шпијунска слушалица
  • Упутство

Зашто купити шпијунску технологију преко наше радње?

Директни смо увозник и дистрибутер шпијунске технологије са дугогодишњим искуством. Наше захтеве у вези са прерадом и побољшањем производа консултујемо директно са произвођачем. Сваки производ укључен у продају проћи ће контролу квалитета уласка и тек након тога се сврстава у нашу понуду шпијунских производа.

Наши тестови показују да је наша продата техника ефикаснија и да има дужи век трајања у поређењу са конкурентним производима. У случају неочекиваних техничких проблема, покушавамо хитно да решимо ситуацију према задовољству купаца.

Дискусија о производу (2)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Gaf

Попуст

Која је последња цена коју бисте поставили? Био бих веома срећан ако постоји попуст

Преведено са: tr
0
Mar

Шпијунске слушалице

Можете ли да разговарате са особом са њим и који је домет?

Преведено са: de
Cool Mania

Професионална микро шпијунска слушалица

Pavel Kováčik одговорити

Добар дан,
Ове слушалице су само замена. морате имати Блуетоотх уређај за те слушалице да би функционисале. Уређај има домет до 10 метара преко блуетоотх-а. Овде ћете наћи цео објекат: хттпс://ввв.цоол-маниа.де/спи/спионаге-схоп/неуесте-спион-охрхорер-блуеттоотх-5в-верстаркер

Преведено са: de
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене