ЛЕД зидни панели у облику троугла - паметни сет 9ком (Андроид / иОС)

Код: 11-335
34,800.00 дин Цена без ПДВ-а: 29,000.00 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
+

ЛЕД зидни панели у облику троугла - Паметни сет од 9 ком (Андроид / иОС) за улепшавање сваког простора! Зидна декорација која ће запањити све.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

ЛЕД зидни панели у облику троугла - Паметни сет од 9 ком (Андроид / иОС) за улепшавање сваког простора! Зидна декорација која ће запањити све. Интелигентни ЛЕД 10 "светлосни панели сјајан су додатак вашем дому или послу. Посебност је у томе што их можете саставити у различитим облицима и пружити слободу својој креативности. Запањите своје госте или започните своју најбољу забаву паметним светлосним панелима. панели за напајање и појединачни делови повезују се помоћу приложених конектора. Само начин на који их повезујете омогућава вам да их саставите у различитим облицима, а једино ограничење је ваша машта. У једном комплету има до 9 ЛЕД панела, тако да можете слободно их комбинујте.

Улепшајте своју околину и обрадујте своје госте или пријатеље

лед зидне плоче - троугао

Можете да управљате паметним плочама помоћу апликације која је доступна за Андроид и иОС. Апликација комуницира са панелима преко блуетхоотх интерфејса . Након упаривања апликације можете да користите 3 режима . АУТОМАТСКИ РЕЖИМ нуди до 180 унапред подешених светлосних ефеката на избор, у овом режиму можете променити нијансу или брзину изабраног светлосног ефекта. НАЧИН ЈЕДНЕ БОЈЕ је могућност постављања свих панела у једну боју. Апликација ће вам понудити 7 боја које можете прилагодити својим потребама и 7 трајних боја и можете им променити осветљеност.

водио светло троугла

Ако ћете приредити прославу у свом дому или забаву у свом друштву, ценићете МУЗИЧКИ РЕЖИМ . Панели ће аутоматски реаговати на ритам песме која свира . На музику могу да реагују помоћу помоћног кабла или уграђених микрофона. Можете да бирате између неколико унапред подешених профила, а можете и да прилагодите осетљивост паметних светлосних панела која одговара.

Облик или резолуција боја, све зависи од ваше маште

примена сјајних троуглова

Инсталација овог паметног система осветљења је врло једноставна. Најбоље се истичу на зиду где их можете причврстити приложеним 3М лепљивим тракама. Укључени су и шаблони троуглова које можете поставити на зид пре него што налепите ЛЕД светла, како би вам помогли да боље визуализујете идеалан распоред плоча. Велика предност овог система је широка употреба и модеран модеран дизајн који гарантује оригиналност и разлику вашег дома или посла.

Елеганција и дизајн светлосних панела гарантују њихову свестраност

осветљени троуглови на зиду модерног дизајна

Техничке спецификације:

Компатибилни системи: Андроид, иОС
Радна температура: -20 / + 60 ° Ц
Напајање: 5,0В / 7А
Величина панела: 24цм (троугласти крак)

Садржај пакета:

9к ЛЕД троугаоне плоче 10 "
9к ЛЕД троугаоне шаблоне за зидну уградњу
11к конектор
1к Блуетоотх аудио адаптер
1к кабл за напајање
30к 3М лепљиве налепнице
1к приручник

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене