Плутајућа биљка - лебдећа посуда за цвеће од 360 ° на магнетној дрвеној подлози

Код: 11-354
14,280.00 дин Цена без ПДВ-а: 11,900.00 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
+

Плутајућа биљка - лебдећа посуда за цвеће од 360 ° на магнетној дрвеној основи савршена декорација ентеријера - Лебдећа биљка.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Плутајућа биљка - лебдећа посуда за цвеће од 360 ° на магнетној дрвеној основи савршена декорација ентеријера - Лебдећа биљка. То је један од најоригиналнијих украса које сте икада видели. Одличан додатак за ентеријер привући ће пажњу свих - било да се ради о вашој посети или купцима. Биљке су увек биле међу омиљеним украсима за домове, канцеларије, комерцијалне просторе итд.

Што су облик и боја занимљивији, то боље. Зашто не бисмо естетски део себе развили на још виши ниво? Захваљујући овом левитирајућем лонцу, ваше биљке ће лебдети у ваздуху, слично као у бестежинском стању. Саксија левитира уз помоћ најсавременије технологије левитације (серије електромагнета) у свим околностима и може стално да се окреће или остаје на једном месту - према вашем избору.

Лебдећа биљка - плутајућа саксија која се ротира за 360 °

Левитирајућа биљка

Све што треба да урадите је да поставите мању биљку у лонац, затим магнетну подлогу спојите на струју и пажљиво усмерите посуду изнад јастука и пустите да плута. Овај стилски додатак погодан је за домаћинства, ресторане или пријеме и привући ће сваког посетиоца. Предност је у томе што избор биљке зависи од вас, наравно треба да бирате између мањих врста. Међутим, не морате да користите саксије за биљке, у посуду можете да ставите све што желите - нема ограничења за креативност. Пружите себи и својим вољенима шармантно искуство.

посуда за лебдеће биљке

Спецификације:

Улаз: АЦ100-240В
Излаз: ДЦ 12В 1,5А
Боја јастука - тамни храст
Димензије јастука: 13,5 к 13,5 к 2,6 цм

Садржај пакета:

1к лебдећа саксија (без биљке)
1к Магнетна дрвена подлога
1к адаптер за напајање
1к Корисничко упутство

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (1)

100%