Смешна маска за лице 3Д дизајн - СТАРИ ГОСПОДИН осмех са цигаретом

Код: 75-078
1,800.00 дин 1,080.00 дин Цена без ПДВ-а: 900.00 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
+

Смешна маска за лице 3Д дизајн - СТАРИ ГОСПОДИН осмех са цигаретом. Ове модерне заштитне маске за вишекратну употребу и прање су заиста модерне.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Смешна маска за лице 3Д дизајн - СТАРИ ГОСПОДИН осмех са цигаретом. Ове модерне заштитне маске за вишекратну употребу и прање заиста су модерне за све, не само за мушкарце. Смешне 3Д маске за лице за мушкарце и жене. Заштитне маске нуде свестрану употребу за све којима је потребна повећана лична заштита, за чланове породице или пријатеље. Штити од прашине, па је погодан, на пример, за активности на отвореном, захваћа мале честице у ваздуху и стога је погодна превенција током сезона грипа (као заштитна маска). Начин на који ћете га користити зависи од вас. Смешна маска се може користити више пута . Синтетичка свила од које је направљена завеса делује врло меко на додир и даје маски еластичност.

Смешна маска са осмехом направљена је од синтетичке свиле - способна је да ухвати прљавштину и загађиваче . Заштитне маске за лице модерног дизајна за продају на мрежи - на лагеру можете купити најбољу заштиту за дисање у нашој е-продавници. Њихова велика предност је шаљиви, стилски дизајн, захваљујући којем ћете бити незаобилазни и изазвати осмех на лицима људи око себе. Маске за лице су најраспрострањеније и најефикасније средство, које се користе не само током вирусне или бактеријске сезоне (као што је ЦОВИД 19 - Цорона). Овде ћете пронаћи маске које нису само ефикасне и заштитне, већ и изгледају кул, стилски и смешно.

Дизајн, стилске и смешне маске на лицу од синтетичке свиле заштитиће вас и дочарати осмех на лицима људи око вас.

осмех са маском за лице цигарета на лицу

Будите одговорни према себи и околини и заштитите своје здравље, а такође и здравље својих најмилијих

употреба маске за лице

Важно је да се заштитимо и бринемо о сигурности свог окружења. Маске за лице су најраспрострањеније и најефикасније средство, које се користе не само током вирусне или бактеријске сезоне (као што је ЦОВИД 19 - Цорона), већ и током рада у прашњавом окружењу (смог, честице прашине). Због чињенице да је направљен од синтетичке свиле , релативно је лако дисати кроз маску и такође пружа загарантовану удобност.

Траке на ушима маске су мекане и подесиве дужине - маска од синтетичке свиле погодна је за све типове лица - за мушкарце и жене

Спецификације:

Величина: приближно 20к11,5 цм (маска је еластична)
Материјал: Синтетичка свила

Садржај пакета:

1к заштитна маска за лице

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (1)

95%